Top 10 viesnīcas gar Dienvidāfrikas Dārzu ceļu

Dienvidāfrikas Dārzu ceļš (Garden Route) ir izslavēts ar tā pārsteidzošajām ainavām, pirmatnējo krasta līniju, iespējām vērot vaļus un delfīnus, kā arī ar dabas un savvaļas dzīvnieku rezervātiem, iespaidīgajiem golfa laukumiem, kūrortpilsētām, sērfošanu…

 

BIRKENHEAD HOUSE - HERMANUS ir jauns, ekskluzīvs patvērums, kas atrodas augstu okeāna klintīs 80 jūdzes uz austrumiem no Keiptaunas uz Dienvidāfrikas “Vaļu ceļa”. Sniedzot viesiem maksimālu komfortu, šis perfektais galamērķis uzsver piekrastes skaistumu, tas ir izgreznots ar retām piejūras senlietām. Viesnīcā atrodas astoņi grezni apartamenti ar plašu skatu uz vaļu vērotāju paradīzi Volkera līci (Walker Bay).

 

THE MARINE - HERMANUS ir grezna un vēsturiska pieczvaigžņu viesnīca, kas ir novietota Volkera līča klinšu virsotnē. Šī vieta sezonas laikā no jūlija līdz novembrim ir centrālais vaļu vērošanas punkts. Vaļus iespējams vērot izbraucienā ar kuģīti vai arī no viesnīcas restorāna Pavilion, un pat no gultām dažās istabās. Viesnīcas priekšpusē atrodas ar okeānu savienots baseins, kur iespējams peldēties 100 metru attālumā no vaļiem. Viesnīcas Spa piedāvā jūras sāls skrubja procedūras tieši blakus baseinam, klausoties okeāna mierinošajās skaņās. Sestdienās var apmeklēt vietējo amatnieku tirgu, netālu esošās salas vai arī doties vīna tūrē uz daudzajiem vīna dārziem.


GROOTBOS PRIVĀTAIS DABAS REZERVĀTS - BLAKUS HERMANUS piedāvā pieczvaigžņu apartamentus, kas atrodas 4000 akrus pāri līcim no Hermanus. Nolūkojoties uz Volkera līci, Grootbos ir vieta, kur ideālo mājvietu atradusi dabas aizsardzība, greznība un relaksācija. Pastaiga, izbrauciens ar zirgu vai auto pa rezervāta teritoriju piedāvā iespēju iepazīt dažādus dabas elementus.
Neatkarīgi no tā, vai galvenie interešu objekti ir putnu vērošana, dārzkopība, savvaļas augi, vaļu vērošana, niršana vai atpūta neskartās pludmalēs, Grootbos ir daudz ko piedāvāt. Individuāli luksuss apartamenti sniedz lielisku komforta un nošķirtības savienojumu. Katrā numurā atrodas greznas, plašas un saulainas vannas istabas, zāles, atpūtas telpas ar mājīgiem kamīniem.


PEZULA RESORT HOTEL - KNYSNA 2005.gadā atvērtais kūrorts – viesnīca piedāvā visgreznākās atpūtas pieredzes Knisnā (Knysna).
Ar plašo Indijas okeānu uz dienvidiem, dzidro Knisnas lagūnu uz ziemeļiem un varenajiem Outenikvas (Outeniqua) kalniem tālumā – kūrorts piedāvā neparastas atpūtas iespējas, piedāvājot izbaudīt daudzfunkcionālo sporta kompleksu “Sapņu lauks”/ “Field of Dreams”, kurā atrodas starptautiskajiem standartiem atbilstoši kriketa laukumi; trīs āra tenisa korti; golfa akadēmija un laukumi; Olimpiskais peldbaseins; skvoša korti; boulings. Tas viss ir apvienots ar jāšanas sporta centru, burāšanas iespējām, celiņiem skriešanai un pārgājieniem, kā arī ar pludmales klubu.

 

PHANTOM FOREST EKO REZERVĀTS - KNYSNA sniedz dabas safari pieredzes Knisnā. Novietota lieliskā apkārtnē, augstu kalnos, iekļauta Knisnas lagūnas plašumos, šī vieta piedāvā pastaigas takas pa mežiem, izbraucienus ar kanoe, vai arī vienkāršu relaksāciju ar SPA procedūrām, baudot dabas ainavas.
Rezervātā pieejami arī privāti apartamenti mežu ielokos. Iespējams apmesties dekadentiskajos Marokāņu apartamentos, Koku galotņu apartamentos, Lagūnas apartamentos ar lieliskiem skatiem uz ūdeni un Klasiskajos apartamentos.

 
PLETTENBERG PARKS – PLETTENBERG LĪCĪ atrodas uz piekrastes klintīm, lūkojoties pāri Indijas okeānam. Šī vieta ir uzņēmusi Nelsonu Mandelu, Ričardu Brensonu un citus pasaules elites pārstāvjus. Tā tiek uzskatīta par vienu no ekskluzīvākajiem patvērumiem Plettenberga līcī (Plettenberg Bay), piedāvājot nepārspētu greznības, nošķirtības un augsta līmeņa apkalpošanas savienojumu.
Viesnīca ir izveidota no īpašnieka vasaras mājas, tajā atrodas četras istabas – divas ar skatu uz okeānu, un divas ar skatu uz ezeru. No viesnīcas ved klinšu taka uz mazu privāto pludmali.

 

KURLAND - PLETTENBERG LĪCĪ ekskluzīva lauku māja – viesnīca 15 minūšu braucienā no Plettenberga līča pludmalēm. Divpadsmit viesu istabas, izgreznotas Anglijas lauku stilā ar senlietām un oriģinālām eļļas gleznām, piedāvā plašumu un pat privātos peldbaseinus. Īpaši piemēroti ģimenēm, daudzi apartamenti ir aprīkoti ar speciāli bērniem piemērotām mēbelēm. Īpašums piedāvā maksimālu luksusu visai ģimenei ar majestātisku 700 hektāru lielu polo īpašumu, bērnu spēļu laukumiem, baseiniem un personificētu apkalpošanu.

 

TSALA TREETOP LODGE - PLETTENBERG LĪCĪ ir akmens, koka, stikla un ūdens simfonija augstu virs varenajiem Dārza ceļa mežiem. Īpašas pastaigas takas caur kokiem ved uz ekskluzīviem un nošķirtiem privātajiem apartamentiem.


GORAH ELEPHANT CAMP - ADDO ZILOŅU NACIONĀLAIS PARKS piedāvā iespēju padzīvot ekskluzīvos telšu apartamentos ziloņu nacionālā parka teritorijā. Romantiskā atmosfēra desmit plašajos un greznajos telšu apartamentos atsauc atmiņā 20.gadsmita sākuma safari zelta ēru; ar to komfortu un izcilību, kas saistās ar Āfrikas izsmalcinātākajām safari apmešanās vietām. No apartamentiem paveras lielisks skats uz plašajām safari ganībām.


SHAMWARI GAME RESERVE - EASTERN CAPE piedāvā lielisku (no Malārijas brīvu) safari pieredzi. Ziloņi, lauvas, leopardi, buļļi, degunradži, gepardi – šie un vēl citi dzīvnieki ir pieejami Shamwari Game rezervātā. Safari vada vietējie mežziņi, kas lieliski pārzina vietējo floru un faunu. Šajā vietā ir vairākas atpūtas telpas un nami, kas piedāvā iespējas baudīt tēju, dzērienus un pusdienas veroties skaistajās dabas ainavās. Tiek piedāvāta iespēja arī nobaudīt atmiņā paliekošas vakariņas brīvā dabā zem Āfrikas zvaigznēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 22.05.2024 Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi. | Skatīt vairāk
Latvija
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 19.05.2024 Neaizmirstamā pieredze muzeju naktī  Neredzamā Pasaule
Sociālais uzņēmums "Neredzamā Pasaule" piedalās šī gada Muzeju naktīs ar īpašu piedāvājumu, piedāvājot unikālu ekskursiju pilnīgā tumsā ar | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59970593sec.