Vistlera gatavojas 2010. gada Ziemas Olimpiskajām spēlēm [2]

 

Viesu izmitināšanas partneris 2010. gada Ziemas Olimpiskajās spēlēs Vistlera domā par jaunajām viesnīcām un kūrortiem. Tikai 75 jūdžu attālumā no Vankūveras un dēvēts par Ziemeļamerikas populārāko slēpošanas kūrortu, Vistlera cauru gadu ir arī vieta, kur Jūs varat doties lidojumos, lai apskatītu neaptveramos ledājus, pastaigātos pa spoku pilsētu, ietu pārgājienos pa senajiem mežiem lāču alu meklējumos, piedalītos golfa meistarsacīkstēs…

 

WESTIN kūrorts un spa – Vistleras ciemats tika atklāts 2000. gadā, Westin ir centrālā piecu zvaigžņu viesnīca galvenajā ciematā un tikai pāris soļu attālumā no Vistleras un Blackcombas gondolām. Westin ir ērti pieejami visi Vistleras ciemata veikali, bāri un restorāni, tā atrodas arī Vistleras kalna nogāzē, kur ir slēpošanas pacēlāji, slēpošanas skolas un bērnistaba.

 

Šeit nav atļauts smēķēt un esošie 419 numuri ir veidoti komfortablā manierē ar kamīniem, lai padarītu siltāku lielisko kalnu skatu, kas paveras pa logu. Ir plašas arī ēdināšanas iespējas - Aubergine Grill un FireRock Lounge, kur var baudīt izsmalcinātu pēcslēpošanas atmosfēru. Avello Spa un Health Club ir visizplatītākie visā Kanādā – kalnu skats, 25 veselības istabas, sejas un ķermeņa procedūras un dažādas terapijas. Var izmantot baseinu gan iekšā, gan ārpusē, eikalipta tvaika istabas un fitnesa zonu.

 

FOUR SEASONS kūrorts Vistlerā - ciemata augšdaļā ir Whistleras jaunākais piecu zvaigžņu kūrorts, kas tika atvērts 2005. gadā un piedāvā 273 viesu istabas, apartamentus un pilsētas namus, kas ir veidoti pietiekoši plaši un iemieso sevī izsmalcinātas kalnu rezidences garu.

Visās ir mājīgs koka interjers, gāzes kamīni un lieliski skati pa logu vai balkonu. Ārā ir baseini, kas atgādina pavasara ledājus un spa, kas piedāvā 15 terapijas istabas. Viesiem ir pieeja kardiotrenažieriem un svara zaudēšanas centram.

 

THE FAIRMONT pils Vistlerā – ciemata augšdaļā ir majestātiska, klasiska viesnīca, kas atrodas Blackcombas kalna pakājē, piecu minūšu gājienā līdz galvenajam ciematam. Šī pils stila viesnīca ar 550 numuriem piedāvā ieslēpot/izslēpot tiešo pieeju Blackcombas kalnam ar virssulaiņa palīdzību. Ir pieeja arī Vida Wellness Spa, fitnesa centram, iekš un āra baseiniem ar trim spa vannām, kā arī mazākiem baseiniem ar zemūdens mūziku.

No istabām, protams, paveras lieliskas skats uz kalniem, tās ir gaumīgas un zelta līmeņa istabās atrodas arī kamīns un burbuļvannas, tām ir pieeja privātajām atpūtas telpām .

Mallard Lounge piedāva "19th-hole" golfa relaksāciju Angļu džentelmeņu kluba stilā. Kūrorts ir slavens ar Wildflower Restorānu, kurā pasniedz Ziemeļrietumu virtuvi un vīnus.

 

PAN PACIFIC Whistleras kalna pakājē – VISTLERAS CIEMATĀ piedāvā 45 studijas tipa apartamentus, 51 numurus ar vienu guļamistabu un 25 numurus ar divām guļamistabām – visiem ir balkoni, no kuriem paveras neiedomājams kalnu ainavas skats. Plašajos numuros ir gāzes kamīni, granīta virtuves, interneta pieslēgums, dūnu segas, vannas.

Viesnīcā ir arī baseins, no kura var redzēt abus ciemata kalnus – Vistlera un Blackcombas. Ir arī cauru gadu apsildāms āra baseins, divas āra vannas, tvaika pirtis, kas lieliski palīdzēs atpūsties pēc dienas kalnu virsotnēs. Var apmeklēt arī karsto akmeņu un aromterapijas sejas procedūras.

 

SUNDIAL BOUTIQUE viesnīca - VISTLERAS CIEMATĀ tika atvērta 2003. gadā, kā Eiropas stila boutique viesnīca. Tā ir savienota ar abiem kalniem. Viesnīcā ir 49 vienas un divu guļamistabu numuri ar virtuvēm, dzīvojamajām telpām ar kamīniem, lieliskām gultām, DVD atskaņotājiem, bezvadu interneta pieslēgumiem, vannas istabām ar apsildāmajām grīdām.

Astoņiem numuriem ir privātas āra vannas, kā arī karstās vannas uz jumta. Dažiem numuriem ir izvirzīti balkoni, kas paceļas pāri Skier's Plaza. Sundial viesnīcā Jūs jutīsieties kā mājās; katrā istabā pirms viesu ierašanas tiek novietotas šokolādes kastītes un silts ābolu sidrs un konditorejas izstrādājumi viesnīcas foajē.

Viesnīcā atrodas arī vairāki populāri restorāni un Vital Spirit Spa.

 

PAN PACIFIC VISTLERAS CIEMATA CENTRĀ – šī viesnīca ciematā tika atvērta 2005. gadā, tā ir pilnīgi jauna 83 numuru viesnīca un ir māsa Pan Pacific Vistleras kalna pakājē.

Visos numuros ir virtuve, gāzes kamīns, balkons, lieli logi un lielas vannas un Aveda salona ērtības. Ir pieejams arī spa un cauru gadu apsildāms āra baseins un divas karstās vannas un tas viss ar skatu uz kalniem, ir arī kardio/svara kontrole zāles un sauna.

Viesnīca piedāvā arī cenā iekļautas bufetes tipa brokastis (neviena cita Vistleras mītne to nepiedāvā). Viesnīcas Pacific Lounge ir fantastiski logi no grīdas līdz pat griestiem, caur kuriem paveras plašs skats uz apkārtni. Viesnīcas kolektīvs palīdzēs Jums organizēt savu laiku, lai Jūs varētu piedzīvot visu, ko piedāvā Vistlera.

 

HILTON WHISTLERAS KŪRORTS UN SPA – Vistleras ciematā pabeidza savu 52 miljonus dolāru vērto un 30 mēnešu ilgo renovāciju. Tas tika atvērts 2006. gada maijā. Viesnīcā ir 289 plāsi viesu numuri, kas tika moderni pārveidoti, ieskaitot arī Hilton Serenity® gultas piederumus, izsmalcinātas vannas istabas ar Crabtree & Evelyn tualetes piederumiem un dziļām vannām.

Visās istabās ir tādas modernas ērtības kā speciāli veidoti modinātājpulksteņi ar savienojuma vietām mp3 atskaņotājiem, kā arī koka kurināmie kamīni, virtuves ar granīta virsmām, balkoni, privātas saunas un veļas mazgāšanas iespējas. Cinnamon Bear Grille vada godalgotais šefpavārs Jay Lynn – tajā pasniedz rietumkrasta virtuvi īpašā gaisotnē. Cinnamon Bear Bar ir lieliska vieta, kur atpūsties pēc slēpošanas, paskatīties platekrāna TV, pasildītos pie kamīna vai āra ugunskura vietām. Viesnīcas ir arī Artesian Spa , kas piedāvā plašu dziedniecības procedūru klāstu , fitnesa iespējas, apsildāmu baseinu, saunu un tvaika pirtis.

 

FIRST TRACKS LODGE – VISTLERAS upes ielejā, Vistleras kalna pakājē un Creeksaidas ciematā. Ciemats atrodas 10 minūšu attālumā no galvenā ciema un tam ir sava Vistleras gondola un pilsētas centrs ar restorāniem un veikaliem. Elegantajā mītnē ir speciāla dizaina vienas, divu, trīs un četru guļamistabu viesu numuri. Smagas koka durvis paver ceļu uz majestātisko akmens, stikla un slānekļa interjeru. Numuros ir piesātinātas krāsas un autentiskas tekstilijas.

Šī mītne ir veidota, lai apmierinātu pat pašu prasīgāko klientu vēlmes. Var priecāties par dabu, visu gadu apsildāmu baseinu un karstajām vannām, var pavadīt laiku bibliotēkā.

 

ADARA viesnīca – VISTLERAS CIEMATĀ tika atvērta 2007. gada janvārī. Tā ir intīma boutique viesnīca pāris soļu attālumā no veikaliem, restorāniem, nakts izklaidēm un slēpošanas pacēlājiem.

Adara viesnīca piedāvā pilnīgi jaunas izjūtas. Tā apvieno modernā dizaina elementus ar tradicionālo slēpošanas kūrortu siltumu un intimitāti. Šeit ir iespēja izvēlēties spa veida vannas istabas, luksus gultas, istabas ar kamīnu un dažādas dizaina detaļas. Kā lielākā daļa Vistleras viesu izmitināšanas iestāžu arī Adarā dabiskās ainavas atspoguļošanai tiek izmantotas koka, akmens un citu dabisko materiālu detaļas. Ir arī lobby bārs, kurā pasniedz kokteiļus.

 

SUMMIT viesu mītne un spa – VISTLERAS ciemata ziemeļos ir Kimpton viesnīca, kas pazīstama ar saviem boutique un dzīvniekiem draudzīgajiem īpašumiem. Tiek nodrošināta nogādāšana uz Vistleras/ Blackcombas kalniem. 81. studijas tipa un vienas guļamistabas numurā ir nokomplektētas virtuves ar granīta virsmām, kamīni, vannas un privāti balkoni.

Ārā ir apsildāmais baseins un karstās vannas, ko ieskauj mūžzaļie augi, un viesnīcas unikālais Taman Sari Royal Heritage Spa piedāvā vilinošas relaksācijas iespējas pēc aktīvas slēpošanas.

Viesnīcas restorāns Elements tika nosaukts par Vistleras labāko jauno restorānu 2005. gadā, tas piedāvā svaigas jūras veltes, martiņi un retus vīnus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 am67a 03/04/2010 10:42 blin neko0 nevar saprast te....

2 No BC 06/02/2009 02:22 Patiesham jauka vieta. Biju tur visu nedelu. Itkaa atgriezos pavasarii, jo Lv jau bija kokiem lielas laps un tulpes noziedejushas. Te ziedeeja narcis, tulpes un berziem bija mazinas lapinas. Viena tras veel bija atverta ziemas sporta cienitajiem. Daudzi brauca no kalna ar kalnu divriteniem...

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 17.05.2024 AAE - Dubaija! Latvia Tours
Saules un jūras baudītājiem piemērotākais laiks ir pavasaris un rudens, jo tieši tad var iegūt lielisku iedegumu, bet vakaros atvēsināties kādā | Skatīt vairāk
no 736.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24 Nikos Travel
Sākam vasaras sezonas populārākos braucienus- Delfinārijs un dinozauru parks. Priecāsies gan bērni, gan pieaugušie. Smaidiem piepildīta diena! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 16.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šī gada 25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48158097sec.