Astoņi veidi, kā ietaupīt luksusceļojumos

Doties uz Taizemi snorkelēt, Indijā dzīvot Maharadžas pilī vai Lasvegasā apmesties pašā skaistākajā viesnīcā un doties uz greznu kazino - tādas ir daudzu ceļotāju vēlmes, bet naudas maciņš bieži diktē ko pavisam citu. Tomēr ekonomiskās krīzes laiks ir tas brīdis, kad ir vērts izmantot iespējas, kas citā laikā nebūtu pieejamas - gandrīz visur tūristiem pieejamas lielas atlaides. 8 ieteikumi, kur un kā tās atrast:

1. Lasvegasa, ASV - vēl nekad spēļu paradīze ceļotājiem nav bijusi tik izdevīga. Pat luksusviesnīcas piedāvā atlaides. Piemēram, Circus Circus vai Stratosphere pieejami numuriņi par 40 dolāriem par nakti, Luxor vai Treasure Islande - par 80 dolāriem, bet MGM Grand Vegas vai Mirage - numuriņi pieejami par mazāk par 100 dolāriem.

2. Susac sala Horvātijā - uz salas atrodas vien divas mājas, katra četriem cilvēkiem, un bāka. Vienīgie kaimiņi ir draudzīgie bākas uzraugi, kas pēc vēlēšanās piegādā arī svaigas zivis. Cena par nakti - sākot no 22 eiro. Par 1300 eiro nedēļā pieejama arī visa bāka.

3. Ņujorka, ASV - pašā Manhetenas vidū atrodas Gershwin viesnīca. Taupīgie var rezervēt divvietīgās istabas ar divstāvu gultām (cena sākot no 55 dolāriem). Istabas ar parastām gultām pieejamas no 125 dolāriem par nakti.

4. Maljorka, Spānija - Read's Hotel bijušais šefpavārs Marks Frošs atvēris restorānu Maljorkas galvaspilsētā Palmā - Fosh Food. Pusdienas jau no 15 eiro.

5. Pafuri safari dabas taka, Dienvidāfrika - pašos Krüger parka ziemeļos ceļotāji var doties apskatīt antilopes, leopardus, degunradžus un ziloņus. Pafuri Walking Trail cena par 4 dienām un 3 naktīm pārgājiena gidu un reindžeru vadībā - 489 eiro.

6. Vācijas pilis - īstā pilī var pārnakšņot jau par 85 eiro par divvietīgo istabu. Pansijā ietilpst brokastis. Vairāk informācijas www.burgabenberg.de.

7. Tirole, Austrija - nemaz nav jābūt pieredzējušam kalnos kāpējam, lai varētu pievienoties DAV Summit Club un doties iekarot kalnu ledājus. Cena par ekipējumu, ekspedīciju, četru dienu uzturēšanos Tiroles Alpos - 40 eiro. Vairāk informācijas www.dav-summit-club.de

8. Taizeme, Seven Seas Resort - Ko Kradan, mazītiņā sala Taizemes rietumos, skaitās viena no skaistākajām salām Taizemē. Istabas Seven Seas Resort viesnīcā pieejamas jau no 88 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 07.05.2024 Starptautisks jauniešu tenisa turnīrs Liepājas reģiona TIB
No 4. līdz 11. maijam Liepājā norisināsies starptautiskās tenisa federācijas “ITF World Tennis Tour Juniors” J60 kategorijas tenisa turnīrs. | Skatīt vairāk
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Nikos Travel
,


Novatours
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.18312001sec.