Ceļojumos ar bērniem līdzi jāņem piemērota ceļojumu aptieciņa [1]

Pirms vecāki dodas atvaļinājumā vai ceļojumā kopā ar savām atvasēm, ir jāsagatavo piemērota ceļa aptieciņa, kas noteikti jāņem līdzi, jo bērniem pastāv daudz lielāks risks ceļojumā savainoties vai saslimt. Papildus tam jāatceras, ka bērni sliktāk par pieaugušajiem reaģē uz dažiem medikamentiem un vielām.

Bērniem nav ieteicams dot tādus medikamentus, kas satur acetilsalicilskābi, piemēram, pretsāpju līdzekļus vai zāles pret temperatūru. To vietā eksperti iesaka līdzekļus, kas satur paracetamolu.

Ar pretcaurejas līdzekļiem, kuru sastāvā ietilpst loperamīds, vecākiem jābūt uzmanīgiem - bērni līdz 12 gadu vecumam tos drīkst lietot ļoti reti un tikai ārsta uzraudzībā, bet bērniem, kas jaunāki par diviem gadiem, tos vispār nedrīkst dot. To vietā labāk izmantot probiotiskos līdzekļus. Sliktas dūšas un vemšanas gadījumā palīdz līdekļu, kuru sastāvā ir dimenhidrāts.

Bērnu aptieciņā noteikti jābūt arī ausu pilieniem, termometram, pārsienamam materiālam, pincetei, pretapdegumu krēmam un brūču dezinfekcijas līdzeklim, kas nededzina. Aptieciņa ceļojuma laikā jāuzglabā bērniem nesasniedzamā vietā un vēsumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Saņemts no: 78.84.2*.*** 07/29/2010 12:16 noteikti janem bepanthen smērīte, un atvēsinoša smēre, ja nu iekož kāds kukainis (piem. Fenistil gēls), tavegils vai kas cits pret-alerģiju.... noderēs arī acu pilieni.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Māmiņai, sieviņai miļajai... Estravel Latvia
Lutinošais SPA piedāvājums - atpūta Siguldā // Pārsteidziet, ieprieciniet - uzdāviniet atpūtu // Dienas SPA | Skatīt vairāk
no 115 EUR
Nomā auto Indijā! Europcar
Europcar atklātas 12 stacijas Indijā lielākajās pilsētās, piemēram, Deli, Mumbajā, Bangalorā, Haidarabadā, Čennajā. Rezervē savu auto! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 26.05.2024 Rūjienas saldējuma svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.maijā Rūjienā norisināsies, iespējams, gardākie svētki šajā pusē - Rūjienas saldējuma svētki! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 25.05.2024 Siguldas pilsētas svētki Siguldas novada TIC
25. maijā aicinām uz “Radīts Siguldā” parādi, koncertiem, svētku restorānemi, svētku gājienu, kā arī papildus aktivitātēm Siguldā. Gaidīsim | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Latvia Tours
,


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17290092sec.