Pilsētas atvaļinājums pie jūras – pasaules lielpilsētu pludmaļu TOP

Plānojat atvaļinājumu un nevarat izlemt, vai vēlaties to pavadīt kādā no pasaules metropolēm vai tomēr labāk pie jūras? Tad izvēlieties abus! Šodien dalīsimies dažās idejās, kurās pasaules lielpilsētās varat līdzās plašam kultūras, arhitektūras, vēstures, iepirkšanās un gastronomijas piedāvājumam baudīt arī pludmales priekus, sauļošanos un tīru ūdeni.

Waikiki Beach (Havaju salas) ir viena no pasaules slavenākajām pludmalēm. Vienā pusē tirkīzzila jūra, otrā – pilsētas augstceltnes. Sērfot, peldēties vai tomēr iepirkties? – šai vietā jums nav noteikti jāizšķiras tikai par vienu no šīm iespējām.

Gada laikā pludmales starp Balčiku, Albenu un Varnu (Bulgārija) apmeklēgandrīz viens miljons tūristu. Jo īpaši Bulgārijas trešā lielākā pilsēta Varna izceļas ar to, ka iepirkšanās iela un smilšainā pludmale atrodas gandrīz soļa attālumā viena no otras.

Pārpildītā Kopakabana (Copacabana) Brazīlijas galvaspilsētā Riodežaneiro ir slavena ar karstām, saulainām dienām, skaistām sievietēm un neaizmirstamu kalnu ainavu. Taču tikpat organiski ainavā iekļaujas arī 12 stāvu augstceltnes, kinoteātri un restorāni.

Izraēlas ballīšu pilsēta Telaviva tūristus vasaras mēnešos vilina arī pie jūras, un tas nav brīnums: 13 pludmales, neskaitāmi klubi, bāri, restorāni un nelieli veikaliņi ir organiska pilsētas daļa.

Kājas nogurušas, staigājot no vienas Antonio Gaudi celtās slavenās ēkas uz nākamo? Noslēdziet pastaigu pa Barselonu (Spānija) pludmalē turpat pilsētas centrā pavisam netālu no slavenās Las Ramblas avēnijas, mērcējot nogurušās pēdas Vidusjūras veldzējošajos ūdeņos!

Nica (Francija) - īsts prominenču un dažāda lieluma zvaigžņu spēļu laukums ir daļa no Dienvidfrancijas Vidusjūras piekrastes reģiona Côte d'Azur. Ja atvaļinājumu pavadāt Nicā, jums vairs nav nekādu tiesību sūdzēties par akmeņiem klāto pludmali!

Pludmales pilsētas klasika – Maiami ASV Floridas štatā un tai piederošā Miami Beach – Maiami pludmale, kas atrodas uz salas vien pāris kilometru attālumā no pasaules metropoles centra.

Aiz muguras dārgākais Dubajas dzīvojamais rajons, priekšā jūra un Jumeiras pludmale Apvienotajos Arābu Emirātos. Netālu no krasta jūra apskalo mākslīgās salas un, protams, vienu no pilsētas simboliem – slaveno viesnīcu Burj al Arab.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 16.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šī gada 25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Rēzeknes pilsētas TIC
,


Daugavpils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.222785sec.