Unikāls apģērba gabals: veste kļūst par ceļasomu

Radīts lielisks risinājums ceļotājiem, kam apnicis maksāt pārmērīgas nodevas par bagāžu – tagad savu ceļasomu burtiski iespējams uzvilkt mugurā.

"Stuffa Jacket" veste/virsjaka, kuru tūristi, visticamāk, varēs iegādāties jau šī gada laikā, iespējams, gan nav pats stilīgākais apģērba gabals. Taču, uzvelkot to mugurā, varēs droši atteikties no rokas bagāžas somām.

Izgudrotājs Sandro Kafaso apgalvo, ka viņa ieviestajā vestē būs iespējams pietiekami daudz apģērba, lai, piemēram, vairāku dienu pārbrauciena laikā nebūtu jāņem līdzi somas.

Tehnoloģiju interneta vietnes Gizmodo.com personāls izmēģināja "valkājamo ceļasomu", un atzīst, ka bez problēmām varējuši tajā salikt džinsu pāri, četrus t-kreklus, sešus zeķu pārus, šortus, šalli, četrus apakšveļas pārus un džemperi ar kapuci.

Kafaso stāsta, ka ideja viņam radusies novērojot, kā pasažieri maksā nepamatoti lielas bagāžas nodevas.

"Tas ir smieklīgi, taču reizē nomācoši, ka aviokompānijas diezgan negodīgā ceļā iekasē papildus samaksu," viņš atzīst, "neviens taču pasažierus nenosver."

"Esmu vairāk nekā 180 centimetru garš un sveru gandrīz 100 kilogramus. Reiz strādāju kopā ar kādu meiteni, kura svēra gandrīz uz pusi mazāk par mani, taču viņai bija nācies pārmaksāt pat 179 ASV dolārus par pārāk smagu bagāžu!"

"Man šķita, ka jābūt kādam veidam, kā izvairīties no šādas netaisnības," stāsta izgudrotājs.

Vestei būs dažādu veidu kabatas, un tā būs nopērkama par 141 ASV dolāru.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
5* atpūta Antālijas kūrortos Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis 5* viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma // Akcija līdz 04.06. | Skatīt vairāk
no 435 EUR
-100 € - Apvienoto Arābu Emirātu kūrorti Estravel Latvia
Līdz 31.05. - rezervējiet atpūtu 2024/2025 gada Ziemas sezonai AAE par lielisku cenu // Ietaupiet 100 € par rezervāciju | Skatīt vairāk
no 726 EUR
Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22575903sec.