8 produktīvas nodarbes garlaicīgiem mirkļiem lidostā

Nākamā reisa gaidīšana svešā lidostā var kļūt par bezgala garlaicīgu nodarbi, kas pasažieriem nereti beidzas ar snaušanu neērtos krēslos. Tomēr, ja sava ceļojuma laikā vēlaties saglabāt maksimālu produktivitāti vai gluži vienkārši negarlaikoties, nekrītiet izmisumā.

Neskaitāmas pasaules lidostas mūsdienās piedāvā dažādas atrakcijas un izklaides laika īsināšanai. Piemēram, Dalasas Fortvorta Starptautiskajā lidostā (ASV) nu ceļotāji laiku var aizpildīt visai izglītojoši, apgūstot kardiopulmonālo reanimāciju.

Taču, ja lidostā, kur jums nākas pavadīt ne vienu vien stundu, nespējat rast sev interesantu nodarbi, pastāv pietiekami daudz aktivitāšu, kā laiku pavadīt lietderīgi.

1. Apgūstiet jaunu valodu.

Gaidot nākamo reisu uz Madridi, visticamāk, jums neizdosies iemācīties spāņu valodu eksperta līmenī, tomēr, izmantojot, piemēram, mobilās lietotnes, kas paredzētas valodu apguvei, iespējams lieliski praktizēties brīdī, kad jūs nomocījusi garlaicība.

2. Vingrojiet.

Tas nebūt nenozīmē, ka jums lidostā uz grīdas jāizklāj paklājiņš jogas seansam. Taču brīvo laiku, gaidot nākamo reisu, var izmantot vienkāršai pastaigai pa terminālu, ik pa brīdim veicot dažus izstiepšanās vingrojumus.

3. Dodieties pie friziera.

Ja pēc divu nedēļu ilgām brīvdienām Dienvidaustrumāzijā jūtat, ka pienācis laiks uzspodrināt frizūru, izmantojiet kādu no daudzajiem frizieru saloniem, kuri atrodami nu jau neskaitāmās pasaules lidostās.

4. Sakārtojiet ceļasomas.

Tagad, kad kravāšanās drudzis ir norimis, izmantojiet laiku, lai pārkārtotu savas personīgās lietas ceļasomā un atrastu vietu suvenīru transportēšanai.

5. Rakstiet, lasiet vai plānojiet.

Aizsūtiet pastkarti draugam. Beidzot izlasiet izlaistās rindkopas tūrisma ceļvedī. Saplānojiet mājās darāmo darbu sarakstu. Izdzēsiet neizdevušās ceļojumu fotogrāfijas. Lai ko jūs darītu, izmantojiet gaidīšanas laiku lietderīgi.

6. Izbaudiet kādu dzērienu.

Glāzes eksotiskas alus šķirnes vai iecienītā martini malkošana, protams, var tikt uzskatīta par gaužām nelietderīgu nodarbi, tomēr arī šādi iespējams lieliski aizpildīt laiku, gaidot nākamo reisu – galu galā palutināsiet savas garšas kārpiņas un, kas zina, varbūt pie lidostas bāra letes nodibināsiet jaunus darījumu kontaktus.

7. Uzrakstiet atsauksmi par lidsabiedrību.

Izmantojiet savu laiku, lai informētu citus tīmekļa lietotājus par jūsu izvēlētās lidsabiedrības plusiem vai mīnusiem.

8. Piezvaniet ģimenes locekļiem.

Patiešām, kādēļ gan neaizstāt garlaicību ar patīkamu telefonsarunu? Tajā pašā laikā varat izmantot arī internetu, lai pārbaudītu e-pasta kontu un sazinātos ar saviem kolēģiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
🇬🇷 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 13.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.30928683sec.