Nosauktas 2013./2014. gada ziemas tūrisma sezonas aktualitātes

Jaunā ziemas tūrisma sezona tuvojas straujiem soļiem, liekot ceļotgribētājiem, sportistiem, atpūtniekiem un vienkārši piedzīvotāju meklētājiem aizdomāties, kādu ceļojuma galamērķi izvēlēties šosezon. Sekojot līdzi ziemas tūrisma tendencēm, ir uzskatāmi redzams, kuri galamērķi ziemas tūristu vidū kļūst arvien iecienītāki, kādas izmaiņas tūristu ērtībām šai jaunajai tūrisma sezonai ir sagatavotas, kā arī redzamas piedāvātās alternatīvas ceļošanai uz sniegotiem galamērķiem.

Kā liecina apkopotā informācija par datiem, kas norāda uz tendencēm Eiropas ziemas tūrisma sezonas galamērķos, ir redzams, ka visstabilākās ziemas tūrisma galamērķa pozīcijas joprojām notur Spānija, Itālija un Austrija. Šīs valstis iepriekšējā sezonā piesaistījušas gandrīz pusi no visiem ziemas sezonas ceļotājiem, kuri devušies ceļojumā Eiropas Savienības robežās.

Bonjour no kalnu kūrorta Bulgārijā

Kamēr daudzi ziemas sporta veidu cienītāji paliek uzticīgi Eiropas slēpošanas trasēm Francijā, Itālijā, Šveicē un Austrijā, arvien lielāku tūristu apmeklētību piedzīvo tādi galamērķi kā Slovākija un Bulgārija, piesaistot tūristus ar pievilcīgām cenām un, protams, arī kalnainā apvidus slēpošanas trasēm. Bulgārija nesen piedzīvojusi ceturto straujāko ziemas tūrisma sezonas ceļotāju kāpumu starp visām Eiropas Savienības valstīm, un tiek prognozēts, ka arī šajā sezonā tiks uzņemti vairāk tūristu kā pērn. Starp iecienītākajām Bulgārijas slēpošanas trasēm ierindotas Banski, Borovets, Pamporovo un citas trases, no kurām vairākas piedāvā pievilcīgas atlaides, veicot laicīgu rezervāciju.

Interesanti ir arī tas, ka ziemas sezonas ceļotāji Bulgārijā var sastapt nudien daudz franču valodā runājošus ļaudis, jo francūži ir ļoti iecienījuši valsts labākos slēpošanas kūrortus, tostarp arī  Bansko slēpošanas trasi. Tā iepriekšējā sezonā Bulgāriju apmeklēja teju 70 000 francūžu, un līdzīga tendence ir prognozēta arī šogad, ņemot vērā Francijas veiktās investīcijas Bulgārijas tūrismā, kas ir sasniegušas vairāk kā vienu miljardu eiro apmēru.

Ērtāka nokļūšana uz ASV ziemas kūrortiem

Ziemas sporta veidu cienītājiem, kuri vēlas doties slēpot ārpus Eiropas robežām, nu ir ērtāk nokļūt kādā no Amerikas Savienoto Valstu (ASV) ziemas kūrortiem. Sākoties jaunajai ziemas tūrisma sezonai, ASV aviokompānija "United Airlines" ir izveidojusi trīs jaunus lidojumu maršrutus un uzlabojusi servisu virknei esošo uz valstī populāriem slēpošanas galamērķiem. Līdz ar jauniem maršrutiem un pievienotiem papildreisiem, gan iekšzemes, gan internacionālie ceļotāji nu varēs ērtāk sakomplektēt savu ceļojumu uz ASV pievilcīgākajiem ziemas sporta veidu kūrortiem, izmantojot piedāvātos trīspadsmit lidojumu maršrutus bez pārsēšanās.

Saulainas brīvdienas jūrā

Savukārt tiem ceļotājiem, kuriem traukšānās pa sniegotiem kalniem nav šīs ziemas sezonas plānā, ir lieliskas iespējas pavadīt ziemas brīvdienas komfortā un siltumā, dodoties, piemēram, kruīzā. Atzīmējot 65 gadu jubileju, daudzu ceļotāju iecienītā kruīzu kompānija "Costa Cruises" piedāvā īpašas kruīzu programmas, atzīmējot šo notikumu un sagaidot jauno ziemas tūrisma sezonu. Ceļotājiem ir iespēja izvēlēties no teju tūkstoš piedāvājumiem sev vēlamāko un piemērotāko, tā apceļojot gan tālus un eksotiskus galamērķus, vai arī dodoties kruīzā pa ūdeņiem tepat Eiropā. Tā, piemēram, pa Vidusjūru vien kursēs trīspadsmit kuģu, piedāvājot ceļotājiem izbaudīt vēsturiskus, kultūras un mākslas piesātinātus galamērķus, rāmus ūdeņus, skaistas pludmales un saulainu atpūtu, kamēr citviet pasaulē turpinās sparīgi snigt.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
“ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 -35% kruīziem ar Tallink līdz 08.05. Estravel Latvia
Vēl tikai dažas dienas rezervējiet kruīzu Tallina - Stokholma - Tallina par lielisku cenu ar atlaidi līdz 35%. Nenokavējiet, jo vietu skaits ir | Skatīt vairāk
no 33 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17412996sec.