Daži noderīgi priekšmeti, ko der iekravāt ceļasomā

Kravājot ceļasomu kādam garākam braucienam nereti vadāmies pēc saraksta, kurā atzīmēti nepieciešamie medikamenti, apģērba gabali un higiēnas piederumi. Lai gan bez šīm mantām jūsu brīvdienas būtu neiedomājamas, der atcerēties arī par citiem palīglīdzekļiem, kuri var noderēt ne vien ārkārtas situācijās, bet arī pamatīgi atvieglot daudzus ikdienišķus uzdevumus, ļaujot pilnvērtīgāk baudīt tieši to, kādēļ dodaties ceļā.

Izolācijas lenta

Uzplēsta ceļasoma, caurumi apavos, bojājumi viesnīcas vannasistabā – šajās un citās situācijās lieti noderēs izolācijas lenta. Tā neaizņem daudz vietas bagāžā un nebūt nav smaga, tādēļ ņemiet to līdzi, kad vien iespējams.

Galda piederumi

Ceļā var noderēt gan dakša, gan karote, gan, protams, nazis. Lai gan plastmasas galda piederumi ārkārtas situācijās būs gana labi, metāla dakšas un karotes jeb "dakškarotes" apvienojums vienā rīkā uzskatāms par ideālo risinājumu ceļotājiem.

Šveices nazis

Naža asmens, pudeļu attaisāmais, korķu viļķis, šķēres un citi rīki vienā priekšmetā ļaus jums lieliski tikt galā ar teju jebkādiem sarežģījumiem, kādi gadās ceļā.

Lēta, viegla sega

Pirms dodaties ceļojumā, iegādājieties kādu vieglu, plānu un ērti pārnēsājamu segu. Varēsiet to izmantot gan lidmašīnā, gan automašīnā, kā arī lietot kā pārklāju viesnīcas gultai, ja jūs satrauc iespējamā netīrība. Tāpat segu var izmantot kā spilvenu gadījumā, ja kādā transportlīdzeklī nejūtaties ērti, un paklājiņu brīžiem, kad nāksies sēdēt uz zemes. Un, ja sega kļūst par lieku nastu, varat to izmest jebkurā brīdī.

Svilpīte

Skaļā pūlī vai, piemēram, pārgājienā pa kādu eksotisku tūrisma taku var būt itin grūti sadzirdēt cilvēka balsi. Kabatas svilpīte ir tas instruments, kas ļaus ceļabiedriem jūs sadzirdēt gan pārpildītā tirdzniecības centrā, gan mežonīgā apvidū pie skaļas kalnu upes krācēm.

Jūsu ģimenes un māju fotogrāfijas

Jūsu māju, ģimenes vai mājdzīvnieku foto noderēs dažādās situācijās. Ieskatoties bildēs, varēsiet gan remdēt ilgas pēc mājām, gan svešumā satiktajiem ļaudīm sniegt ieskatu jūsu ikdienā. Turklāt 21. gadsimtā šis "mājasdarbs" izpildāms itin viegli – ņemiet talkā viedtālruni un pāris kadros iemūžiniet savu ierasto vidi.

Antibakteriālās salvetes

Tās noderēs gan mielojoties ar eksotiskiem gardumiem kādas Austrumu zemes tirdziņā, gan sejas atsvaidzināšanai svelmainā dienā, gan vienkārši roku tīrīšanai. Pavisam noteikti noderēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18067098sec.