Ieskaties aktīvām sievietēm domātos galamērķos

Vēl tikai dažus gadus atpakaļ lielākā daļa sieviešu vēlējās izbēgt no ikdienas un pavadīt laiku ar draudzenēm – apmeklējot Spa procedūras, degustējot vīnu un dodoties dienas garā iepirkšanās tūrē. Lai gan šādas izklaides joprojām ir nozīmīga sieviešu dzīves sastāvdaļa, tagad arvien vairāk sieviešu dod priekšroku dēkainākām avantūrām. Dāmas vairs nebaidās doties aktīvākā piedzīvojumu meklēšanā un labprāt piedalītos kalnu kāpšanā Himalajos, zirgu izjādē Islandē vai helikopteru tūrē pār Kanādas klintīm. Turklāt, arī tepat Eiropā, ir lieliski veidi, kur aktīvā atpūtā pavadīt Sieviešu dienu draudzeņu kompānijā vai kopā ar savu otro pusi.

Velosipēdu tūre Horvātijā

Starp Horvātijas vēsturisko galvaspilsētu Zagrebu un iespaidīgo Dalmācijas piekrasti atrodas zaļš lauku reģions, kas ir piepildīts ar kalniem, mežiem, auglīgām ielejām, tirkīzziliem ūdeņiem, un klusiem ciemu ceļiem. Dodoties izbraukumā ar velosipēdu pa šo apgabalu dienvidu virzienā, varēs piestāt nelielajā Zvečajas ciemā, kas atrodas Mrežnicas upes krastā. Tā tiek uzskatīta par tīrāko upi Horvātijā, ar dzidru ūdeni un 93 ūdenskritumiem. Tuvāk Dalmācijas piekrastei varēs apskatīt četrus Horvātijas Nacionālos parkus un to apkārtni, iegriezties mūra ieskautajā ostas pilsētiņā Zadarā un turpat ielekt prāmī, lai dotos uz tuvējām Ugļanas un Pasmanas salām.

Pārgājiens Itālijas dienvidos

Dienviditālija ir pārgājienu odiseja. Pārgājiens pa šo reģionu sniegs iespēju izpētīt dažas no šīs dinamiskās valsts visdramatiskākajām ainavām, tostarp iespaidīgo Amalfi piekrasti, Aelonu salas un vulkānu Vesuvius. Amalfi krastā varēs apmeklēt romantisko Positano ciemu, pēc tam doties izpētīt senās Pompejas pilsētas drupas, kuru pirms 2000 gadiem nopostīja vulkāna izvirdums, un pārgājienu noslēgt ar Vesuvius vulkāna apskati. Piedzīvojumu tūres laikā varēs baudīt daudzveidīgu un garšīgu vietējo virtuvi un pavadīt naktis reģiona mazajās viesnīcās.

Izbrauciens ar kajaku pa Norvēģijas fjordiem

Valdzinošā ainava Norvēģijas dienvidrietumos ir kā dārgumu lāde brīvās dabas entuziastiem. Starp tās milzīgo bagātību, greznie fjordi, agrāk pakļauti ledāju ielejām, tagad iegremdēti zem tūkstošiem metru sniega ūdeņiem, nodrošina perfektu vietu aizraujošam kajaka izbrauciena piedzīvojumam. Sīciņais Gudvangenas ciems ir īstā vieta tūres uzsākšanai, lai laivu brauciena laikā varētu gūt patīkamas emocijas no burvīgajiem fjordu ūdensceļiem. Paņemot pauzi no airēšanas, varēs doties arī pārgājienā pa kalnu takām, no kurienes pavērsies elpu aizraujoši skati. Turpinot ceļu ar laivu, varēs nobraukt garām arī seniem vietējo ciemiem, kā arī pamanīt ne vienu vien ūdenskritumu, kas aumaļām ietek fjordos.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Melngalvju nams
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5888381sec.