Lidsabiedrības februārī piedāvā bezmaksas piekļuvi Facebook

Neskatoties uz to, ka lidsabiedrības aizvien nāk klajā ar jaunām idejām par to, kā iekasēt kādus papildus nodokļus, pieeja sociālajam tīklam Facebook lidojumu laikā februārī būs bez maksas vismaz septiņās ASV lielākajās lidsabiedrībās.

Šādu iespēju nodrošina sadarbība starp Gogo Inflight Internet un Ford Motor Company. Projekta mērķis ir nodrošināt piekļuvi sociālajam tīklam katram pasažierim. Tātad, ja februārī jums paredzēts ceļot ar AirTran, Alaska Airlines, American Airlines, Delta, United Airlines, U.S. Airways vai Virgin America, tad jums ir paveicies.

Lai izmantotu šo priekšrocību, ir jāsagaida, kad lidmašīna sasniedz 3048 metru augstumu un pasažieriem tiek dota atļauja ieslēgt elektroniskās ierīces. Pēc tam ir jāizvēlas Gogo bezvadu tīkls, jāatver interneta pārlūkprogramma un jāspiež uz reklāmkarodziņa ar nosaukumu "Ford and Facebook".

Šis pakalpojums ir pieejams visām ierīcēm, kas atbalsta wi-fi - tātad portatīvajiem datoriem, viedtālruņiem (smartphone) un piezīmjdatoriem. Ja jums ir vēlme lietot ne tikai Facebook portālu, bet arī citas interneta vietnes, tad par to jau jāmaksā bezvadu interneta nodeva, kas ir apmēram 5 ASV dolāri par īsu lidojumu.

Facebook ir visapmeklētākais portāls lidojumu laikā, tādēļ šī iespēja ir veids, kā iepazīstināt un iedrošināt pasažierus "sērfot" internetā lidojumu laikā, jo pašlaik pasažieri joprojām lielākoties atsakās maksāt par pieeju internetam. Pagājušajā gadā Gogo sadarbojās ar Google Chrome, lai brīvdienu laikā nodrošinātu bezmaksas bezvadu interneta servisu AirTrain, Delta un Virgin America lidsabiedrību lidojumos.

Ja jums būtu iespēja izvēlēties vienu izklaidi lidojuma laikā, vai tie būtu TV šovi, viena filma vai pieeja Facebook portālam?

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Tukuma TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45782113sec.