Jūnija sākumā startēs "Baltic Open Regatta ’09"

Jūnija sākumā startēs "Baltic Open Regatta ’09". Pasākums nenorisināsies maršrutā, kāds tas bija iecerēts sākotnēji Haapsalu- Roja - Roomassaare - Ventspils - Klaipēda. Bet gan Pērnava - Roja - Roomasaare - Liepāja - Klaipēda. Regates starta punkts mainīts, jo pirmo reizi dalībai šai regatei, pieteikusies komanda no Polijas, kas piedalās ar neredzēti lielu amerikāņu jahtu, kuras iegrime sasniedz 3,5 metrus.

Haapsalu osta, nespēj laicīgi padziļināt savu ostu, lai šāda izmēra kuģošanas līdzeklis spētu ostā iekļūt, tādēļ pasākuma starta punkts ir pārcelts uz Pērnavu. Arī otrs Latvijas pieturas punkts nebūs Ventspils, bet gan Liepāja, precizē www.travelinbaltica.lv pārstāve Evija Neiedola. Travelinbaltica ir sadarbības partneris, kurš piedalās pasākuma „Baltic Open Regatta 09” organizēšanā.

Regate startēs 6. jūnijā Igaunijā, Pērnavas ostā un finišēs 13. jūnijā Lietuvā, Klaipēdas ostā. Šogad. 1. posms jahtas vedīs uz Roju, 2. posmā - uz Roomassaari Igaunijā, 3. posmā - uz Ventspili un 4. posmā - uz Klaipēdas ostu Lietuvā. Regates dalībnieki pārstāvēs Lietuvu, Latviju, Igauniju, Poliju, Krieviju un citas Baltijas jūras valstis. Regates norises gaitu būs iespējams vērot arī "Baltic Open Regatta ’09" oficiālajā mājas lapā. Baltijas atklāto regati organizē Latvijas LASER klases asociācija sadarbībā ar Lietuvas un Igaunijas burātājiem. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien! | Skatīt vairāk
no 305.00 EUR
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 14.05.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1Travel
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76289988sec.