Burāšanas sezonas mērķis - uzvarēt un pierādīt, ka Latvija atrodas pie jūras

Ar pārliecinošu uzvaru Rīgas sezonas atklāšanā, buru jahtas komanda Latvian Sailing team ir sākusi 2009.gada sezonu, kurā, ar jauno X-41 one design sacīkšu jahtu piedalīsies nozīmīgākajās un prestižās sacīkšu burāšanas klasēs Eiropā un kā vienīgā Latvijas burātāju komanda, plānot gūt nozīmīgus panākumus.

"Šogad Latvian Sailing team esam sagatavojušies gūt gan vietēja, gan starptautiska mēroga panākumus. Mums ir gan spēcīga komanda, gan mūsu šīs sezonas lepnums - jahta Ananda, kas šobrīd ir visspēcīgākā sporta jahta Latvijā un konkurētspējīga starptautiskā mērogā," stāsta komandas Latvian Sailing team dibinātājs un menedžeris Oskars Kaminskis.

Tuvākās starptautiskās sacīkstes, kurās piedalīsies Latvian Sailing team ar X-41 sacīkšu jahtu Ananda būs Batlic Open Regatta'09, kas notiks 7 dienas, no 6.-13.jūnijam, Baltijas jūrā pulcējot burātājus no Baltijas valstīm, ASV, Krievijas, Baltkrievijas un Polijas, lai savā starpā mērotos ar spēkiem un cīnītos par uzvaru. Regates maršruts vedīs burātājus caur piecām ostām – Pärnu Igaunijā, Roju Latvijā, Roomassaari Igaunijā, Liepāju Latvijā un Klaipēdu Lietuvā.

"Mūsu mērķis ir gūt uzvaras, atzīstamus panākumus, kā arī pierādīt, ka Latvija ir valsts, kas atrodas pie jūras un burāšanai šeit ir spēcīgas un stabilas tradīcijas. Ceru, ka arī Latvijas iedzīvotāji novērtēs šī sporta veida skaistumu un vizuālo baudījumu un aktīvi sekos līdzi Latvijā notiekošajām sacensībām," turpina O.Kaminskis.

Latvian Sailing team ir sporta burāšanas komanda, kuras pirmsākumi meklējami 1998.gadā, kad tās dibinātāji piedalījās un guva pirmos panākumus jaktu regatēs. 2008.gadā komanda tika reģistrēta kā juridisks veidojums, lai mērķtiecīgi gatavotos un startētu prestižās starptautiska mēroga sporta burāšanas sacīkstēs. Šobrīd Latvian Sailing team ir vienīgā Latvijas komanda, kas nes mūsu valsts vārdu Eiropas sporta burāšanas sacīkstēs un kopš 2008.gada gūst nozīmīgus panākumus. Latvian Sailing team šobrīd ir 17 komandas locekļi.

Papildu informācija: www.latviansailingteam.com

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 19.05.2024 Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
Latvija
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 22.05.2024 Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60539699sec.