Noskaidroti mini slaloma sacensību «Mazais Reinis 2012» uzvarētāji

Šī gada AXA mini slaloma sacensības „Mazais Reinis 2012” ir noslēgušās, un par uzvarētājiem kļuvuši: rīdziniece Annija Gaļinovska (grupā līdz 3 gadu vecumam), siguldiete Justīne Brutāne (grupā no 4 līdz 5 gadiem) un rīdzinieks Markuss Gaļinovskis (grupā no 6 līdz 7 gadiem).

Līdzās dalībniekiem no visas Latvijas fināla sacensībās vecuma grupā no 4 līdz 5 gadiem startēja arī Mihails no Krievijas, kurš arī kļuva par šī posma uzvarētāju uzrādot labāko laiku savā grupā. Kopumā sacensībās startēja 42 dalībnieki, kas ir ļoti labs rādītājs, ņemto vērā pavasarīgos laika apstākļus.

Sacensību kopvērtējumā „Mazuļu grupā” (līdz 3 gadu vecumam) 1.vietu ieguva Annija Gaļinovska, 2.vietu Gustavs Pētersons, savukārt 3. vietu ieguva Eva Ozola. Vecuma grupā no 4-5 gadiem 1. vietu izcīnīja Justīne Brutāne, 2. vietu Elīna Kulberga, bet 3. vietu ieguva Laura Ciagune, savukārt vecuma grupā no 6-7 gadiem 1.vietu ieguva Markuss Gaļinovskis, 2.vietu Emīlija Škapare, bet 3.vietu Ieva Purviņa.

Līva Legzdiņa, „AXA bērnu slēpošanas skoliņas” vadītāja: „Vēlētos paust lielu gandarījumu par visiem mazajiem slēpotajiem, viņu vecākiem un līdzjutējiem, kuri bija ieradušies uz noslēdzošo „Mazais Reinis 2012” posmu, kā arī tiem, kuri šoreiz nebija, bet piedalījās iepriekšējos mini slaloma sacensību posmos. Paldies arī visiem sacensību atbalstītājiem, bez kuriem šādus brīnišķīgus svētkus mazajiem slēpotājiem būtu ļoti sarežģīti sarīkot! „Mazais Reinis” būs atpakaļ jau nākamajās sezonās ar jaunām sacensībām, jaunām ballītēm, jaunām balvām un jauniem slēpotājiem.”

Kopumā mini slaloma sacensībās „Mazais Reinis 2012” piedalījušies vairāk nekā 150 bērnu

Šogad AXA bērnu mini slaloma sacensību „Mazais Reinis 2012” trijos posmos kopumā piedalījās vairāk nekā 150 bērnu. Jāpiebilst, ka mazākajam sacensību dalībniekam no Siguldas – Gustavam Pētersonam, kurš iekļuva arī savas grupiņas labāko slēpotāju trijniekā, bija tikai divi gadiņi. Pozitīvi ir vērtējama tendence, ka daudzi bērni, kuri sacensībās startēja jau pērn, tajās piedalījās arī šajā sezonā.

Slēpošanas sacensības „Mazais Reinis 2012” norisinājās Reiņa trasē „AXA bērnu parkā”, kur daudzi no dalībniekiem ir apguvuši pirmos soļus slēpošanā pašu spēkiem, kopā ar instruktoriem vai apmeklējot AXA bērnu slēpošanas skoliņu nedēļas nogalēs. AXA bērnu parkā slēpošanu un snovošanu var apgūt bērni no trīs līdz septiņu gadu vecumam, un tajā ir ierīkota norobežota nogāze ar SunKid lentes pacēlāju, speciālām spēļu figūrām un apbraucamiem šķēršļiem, bet otrajā nogāzes pusē bērniem ir ierīkota kameršļūkšanas trase. Plašāk par „AXA bērnu slēpošanas skoliņu” un 2012.gadā aizvadītajām slēpošanas sacensībām iespējams uzzināt mājaslapā www.reinatrase.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 10.05.2024 "GALAKTIKA" koncerts | Kandava Tukuma TIC
10.maijā pulksten 19:00 Kandavas kultūras namā izskanēs īpašs grupas "Galaktika" koncerts. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 11.05.2024 Sarunu vakars ar Kasparu Znotiņu Tukuma TIC
Aicinām baudīt teātra, dzejas un kino sarunu vakaru Kandavas vīna namā kopā ar Kasparu Znotiņu 10.05.2024 19:00 | Skatīt vairāk
7 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53565001sec.