Baltatour: dodamies kopā uz Pasaules čempionātu hokejā Helsinkos

Mazāk kā mēnesis atlicis līdz Pasaules čempionātam hokejā, kas norisinās Helsinkos un Stokholmā no 3. līdz 19. maijam. Latvijas hokeja, kā arī Krievijas, Somijas, Slovākijas, ASV, Vācijas, Francijas un Austrijas izlases spēles norisināsies Somijā. Latvijas hokeja izlases pirmā spēle ar spēcīgo Krievijas komandu notiks 4. maija vēlā pēcpusdienā.

Ceļojuma aģentūras Baltatour tūrisma nodaļas vadītāja un valdes locekle Inita Šveide informē par aģentūras piedāvāto braucienu uz Helsinkiem un aktivitātēm somu galvaspilsētā.

Baltatour piedāvā doties kopīgā braucienā uz Pasaules čempionātu hokejā Helsinkos, kas norisināsies no 4. līdz 10. maijam, izmantojot autobusu un prāmju transportu. Inita Šveide atgādina, ka nevajadzētu atlikt brauciena iegādi uz pēdējo brīdi. Baltatour tūrisma nodaļas vadītāja un valdes locekle iesaka hokeja faniem laicīgi plānot savas aktivitātes maija sākumā un neatstāt brauciena iegādi uz pēdējo aprīļa nedēļu.

Inita Šveide informē: "Kopā ar hokeja faniem uz Helsinkiem kā grupas vadītājs dosies pieredzējušais Dinamo hokeja kluba aktīvists Kārlis Reiznieks."

Lai pavadītais laiks Helsinkos būtu piepildīts, Baltatour organizēs ekskursiju pa Helsinkiem gida pavadībā, ekskursiju uz Lohja un Pohja un braucienu uz Porvoo – Kotka – Salpa line (Salpas fortifikācijas būves, Lahti ziemas sporta centrs).

"Viesnīca atradīsies pašā Helsinku centrā, līdz ar to brīvo laiku varēs pavadīt, pastaigājoties un apskatot pilsētas centra interesantākās vietas," tā Inita Šveide. 

Brauciena ceturtajā dienā tiks organizēts pikniks, kas plānots ārpus Helsinkiem, baudot alu un šašlikus, par ko parūpēsies Baltatour, bet par citiem našķiem, kas piemēroti baudīšanai brīvā dabā, būs jāparūpējas pašiem ceļotājiem.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.baltatour.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Māmiņai, sieviņai miļajai... Estravel Latvia
Lutinošais SPA piedāvājums - atpūta Siguldā // Pārsteidziet, ieprieciniet - uzdāviniet atpūtu // Dienas SPA | Skatīt vairāk
no 115 EUR
Uzņēmumi


Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
,


Motormuzejs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51744485sec.