Vesels un aktīvs! Dodies velo brīvdienās kopā ar Vanilla Travel

Ar kājām pārāk lēnu, ar auto pārāk ātri... Ar velosipēdu? Jā, tas pavisam noteikti ir viens no labākajiem transportlīdzekļiem, ar kura palīdzību apceļot kādu vietu, nesteidzīgi apskatīt skaistākās ainavas un galu galā – uzturēt sevi sportiskā formā.

Ceļojumu aģentūra Vanilla Travel saviem klientiem piedāvā virkni aktīvās atpūtas ceļojumu. Ikvienam ir iespēja doties gan spēlēt tenisu Bavārijas Alpos vai Turcijā, gan doties pārgājienos pa vīna kalniem, gan doties sērfot Rodas salā vai apceļot Alpus ar velosipēdu.

Vairāk par velo brīvdienām Alpos informē Elīna Lāce.

"Vanilla Travel piedāvā doties septiņu dienu velo braucienā skaistajos Austrijas Alpos. Šī jaunā tūre, ko piedāvājam tikai sākot no šī gada, ir pieejama katru sestdienu no 4. maija līdz 19. oktobrim. Ceļojuma cenā tiek iekļauts viss, kas ceļotājam vajadzīgs – aviobiļetes, nakšņošana mājīgā četrzvaigžņu viesnīcā pie dzidra kalnu ezera, velosipēdu īre, auto īre, brokastis un vakariņas, SPA centra un trenažieru zāles apmeklējums, kartes un informācija par dienas izbraukumiem, autobusu, vilcienu un kuģu biļetes saskaņā ar programmu," informē Elīna Lāce.

Noteikti nav jābaidās, ja neesiet profesionāls riteņbraucējs vai aktīvs velotransporta izmantotājs, jo šis velobrauciens paredz katru dienu nobraukt no 38 līdz 55 kilometriem. Domājams, ka pateicoties skaistajām ainavām, šie kilometri pazudīs nemanot.

Pati Elīna atzīst, ka arī vēlētos izmēģināt šādu ceļošanas veidu, kas dod iespēju aktīvi iepazīt gleznainos Austrijas Alpus.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.vanillatravel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024 Tukuma TIC
Festivāls "Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024" būs 23.maijā pulksten 12:00 Irlavas kultūras namā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk
KUKUL ceptuve TUKUMĀ! Tukuma TIC
Meklē vietu, kur nobaudīt smalkmaizītes, bulciņas, maizīti, cepumiņus vai sāļās uzkodas kopā ar gardu, smaržīgu kafiju vai tēju? Kukul Elizabete | Skatīt vairāk
Mazsalaca Youth band un draugu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26. maijā plkst. 16.00 Mazsalacas Kultūras centrā aicinām uz orķestra Mazsalaca Youth band un draugu koncertu! Solisti: Paula Saija, Matīss Žilinskis un | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75877905sec.