"Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionāta 2013" pirmais posms - "LIDO kausa" izcīņa

Latvijas spēkavīru čempionātam 10 gadu! Ar šādu vadmotīvu un SILTUMS JUMS atbalstu 18. maijā LIDO Atpūtas centrā Krasta ielā 76 notiks gadskārtējais "Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionāts 2013". Dalību jaunās sezona pirmajā posmā pieteicis rekordliels atlētu skaits.

Čempionātā dalību apstiprinājis gan 2011. gada Latvijas spēkavīru čempions Artis Plivda, gan pagājušā gada čempions Dainis Zāģeris. Uz spraigu cīņu varam cerēt arī tāpēc, ka Latvijā biežāk startēt nolēmis Agris Kazeļņiks, kurš pēdējos gados vairāk bija redzams starptautiskajās arēnās. Kuldīgas jauno atlētu treneris Māris Rozentāls atzina, ka pagājušajā gadā iepazītie jaunie atlēti Oskars Martužans, Edgars Andersons un Jānis Šleckus ir nopietni gatavojušies šai jubilejas sezonai un ir gatavi spēkoties gan ar iepriekšējo gadu čempioniem, gan arī spēcīgo Didzi Zariņu un citiem jaunajiem atlētiem, kas nākuši no amatieru rindām.

Pirmo reizi Latvijas atlēti cīnīsies par "LIDO Kausu". Lai iegūtu šo kausu, spēkavīriem būs jāizpilda seši vingrinājumi- LIDO vikingprese, Meldonijs/Olainfarm nēši, Stihl automašīnas vilkšana no zemes, Lode stafete, Fiskars krucifikss un Siltums Jums atlanta akmeņi. Savukārt klātesošajiem skatītājiem būs iespēja sevi pārbaudīt īpaši atraktīvā vingrinājumā- LIDO Zaķa stumšana ķerrā.

"Mēs ar nepacietību gaidām "Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionāta 2013" pirmā posma norisi, jo spēkavīriem būs iespēja novērtēt mūsu jaunos pavasara enerģijas ēdienus no spinātiem! Spināts ir patiess spēka un enerģijas avots, tādēļ esam pārliecināti arī par jauniem rekordiem "LIDO Kausa" sacensībās!” saka Antra Bergmane, LIDO Atpūtas centra direktore.

Tiem, kuri 18. maiju plāno pavadīt LIDO Atpūtas centrā, jau no plkst. 13.00 būs iespēja sekot līdzi ne tikai spēkavīru cīņām, bet arī deju studiju "Modern dance school", "Xeny dance studio" un "RONDO GS" priekšnesumiem. Par īpašu koncertprogrammu sezonas atklāšanas svētkiem būs parūpējusies grupa „PUTNU BALLE”.

Visi tiek laipni aicināti apmeklēt "Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionātu 2013", kas šogad notiks Rīgā - LIDO Atpūtas centrā, Kandavā (Kalniešu spēles), Koknesē, Smiltenē, Mērsragā, Ilūkstē, Limbažos, Ventspilī, Valmierā (Pāru sacensības), Mārcienā (Pāru sacensības).

"Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionātu 2013" atbalsta LIDO, Siltums Jums, Fiskars, Stihl, Lode un Meldonijs (Olainfarm). Par spēkavīru aktivitātēm informēs radio SWH un sportacentrs.com.

"Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionātu 2013" ikviens interesents varēs vērot gan klātienē, gan arī sacensību TV apskatos, kas tiks translēti LTV7.

Vairāk informācijas par čempionāta norisēm www.parstipru.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 19.05.2024 Uz Muzeju nakti aicina Alūksne! Alūksnes TIC
“Eiropas Muzeju nakts” ietvaros Alūksne aicina apmeklēt muzejus un ekspozīcijas, kas būs atvērti līdz pat pusnaktij! Ieeja- bez maksas. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Te ir darbs Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 20.05.2024 Jāšanas sporta sacensības Valmiermuižā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.-19. maijā plkst. 10.00 Valmiermuižas stallī norisināsies Jāšanas sporta sacensības “Valmiermuižas pavasaris 2024”. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88454986sec.