Ērenpreiss ražošana paplašinās - prezentē jauno, 2013. gada velo kolekciju

Pirms gada atdzima viena no Latvijas leģendām – Ērenpreiss velosipēds. Pirmā velosipēdu partija ieguva lielu atzinību un popularitāti gan Latvijā, gan ārzemēs. Šogad ražošana tiek paplašināta – uzlaboti līdzšinējie un izveidoti pilnīgi jauni modeļi, saražota lielāka tirāža un uzsākts darbs pie velo aksesuāru līnijas. Jaunie 2013. gada Ērenpreiss velosipēdi būs pieejami tirdzniecībā no 12. jūlija.

30. gados Latvijā darbojās vairākas velosipēdu rūpnīcas un darbnīcas, viena no lielākajām - “G.Ērenpreis velosipēdu fabrika” saražoja ap 40 000 velosipēdu gadā un velosipēdi ‘Ērenpreiss Original” vēl šodien tiek glabāti kā vērtīgas relikvijas. Diemžēl, sākoties karam, velosipēdu ražošana Latvijā tika pārtraukta.

Gadu atpakaļ G.Ērenpreisa brāļa mazmazdēla Toma Ērenpreisa vadībā Ērenpreiss velosipēdu darbnīca atsāka velosipēdu ražošanu Latvijā un laida tirdzniecībā četrus pilnīgi jaunus, Latvijā ražotus velosipēdu modeļus Tom, Greta, Paula un Gustav. Visa 2012. gada kolekcija tika izpārdota, uzņēmums arī uzsācis sadarbību ar partneriem Lielbritānijā, Zviedrijā, Šveicē, Igaunijā, Vācijā, Krievijā, Dānijā, Singapūrā, Itālijā. Izveidojās pasūtījumu rinda nākamai velosipēdu partijai, kas deva stimulu paplašināt un attīstīt ražošanu.

“Pēc pirmās kolekcijas panākumiem izlēmām neapstāties pie sasniegtā un nu jau otro gadu varam piedāvāt pilnīgi jaunus, Latvijā tapušus, mūsdienīgus un tajā pašā laikā šarmanti klasiskus velosipēdus.  Esam attīstījuši esošos modeļus un radījuši arī divus pilnīgi jaunus. Jaunās kolekcijas velosipēdi ir īpaši viegli, ar moderniem tehniskiem risinājumiem, saglabājot pārbaudītas vērtības to uzbūves ģeometrijā,” stāsta Toms Ērenpreiss, 12. jūlijā, uz AB dambja, 2013. gada kolekcijas prezentācijā – performancē.

2012.gadā vispieprasītākais bija dāmu velosipēds Paula gaišajā ziloņkaula krāsā, tāpēc jaunās kolekcijas ietvaros ir radīta vēl viena Paula – Burgundijas sarkanā krāsā. No kungu velosipēdiem pieprasītākais bija zilā krāsojuma Gustav, tāpēc šogad arī Gustav pieejams divās versijās – zils un pelēks.

Sekojot savu klientu vēlmēm, šogad visi Ērenpreiss velo modeļi ir aprīkoti ar 2-5 ātrumiem; Paula un Gustav - ar trīs līdz piecu pārnesumu rumbām, bet Tom un Greta - ar divu pārnesumu automātisko rumbu, kas pārslēdzas pati, pielāgojoties attīstītajam braukšanas ātrumam.

Visiem 2013.gada modeļiem ir veikta virkne uzlabojumu un tehnisku jauninājumu: tikai Ērenpreiss velosipēdiem raksturīgas funkcionālas dizaina detaļas - īpašs ķēdes sargs, uzlabota rāmja konstrukcija, izvēlēts cits, daudz vieglāks un izturīgāks rāmja materiāls (hroma-molibdēns), velosipēdi aprīkoti ar pilsētas sporta klases ritošo sistēmu, ādas rokturiem un īpaša dizaina dubļu sargiem.

Uzsākts darbs arī pie Ērenpreiss velo aksesuāru līnijas. Detalizētāka informācija par pirmajiem aksesuāriem (groziņiem, lampām, zvaniņiem) tuvāko nedēļu laikā būs pieejama Ērenpreiss mājas lapā.

Sākot ar 12.jūliju, jaunie “Ērenpreiss” velosipēdi pieejami veikalos “Gandrs”( t/p Alfa, veikalā Kalnciema ielā 28 un Valmierā), veikalā Buru Sports Rīgā, un Direct Paint Outlet veikalos Rīgā un Liepājā. No 19.jūlija tie būs pieejami arī veikalos Stockmann un Veloatlaides. Plašāka informācija par velosipēdiem pieejama interneta mājas lapā www.erenpreiss.com.


 


 


 


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.07980895sec.