Jūras svētkus Mērsragā svinēs arī Latvijas spēkavīri

Sestdien (13.07.2013), Mērsraga estrādē, jau no plkst. 12.00 norisināsies ceturtais Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionāta posms, kurā spēkavīri cīnīsies par Betsafe kausu. Pēc trijiem čempionāta posmiem līderis pašreiz ir mārcienietis Didzis Zariņš, bet pirms fināla priekšā vēl divi posmi, līdz ar to rezultātu tabula vēl var mainīties.

Mērsragā spēkavīriem būs jāveic šajā sezonā vēl nebijuši vingrinājumi, kas noteikti padarīs čempionāta posmu interesantāku.

Cīņu spēkavīri sāks ar Lode kamanu vilkšanu, kas būs piekrautas ar ķieģeļiem, Latvijas Dzelzceļa spēka kombinācijā būs jāceļ divi dažāda smaguma baļķi un hantele. Meldonium/Olainfarm kombinācijā būs jānes gan nēši, gan jāpārnes vairogs, bet Betsafe.com vingrinājumā būs šogad vēl nebijusī spēka trepe pa kuras pakāpieniem atlēti nesīs augšā dažāda svara smagumus. Atlēti turēs arī Fiskars krucifiksu un cels Siltums Jums akmeņus.

Mērsraga Jūras svētku programmā ir ne tikai sportiskas aktivitātes kā spēkavīru, zolītes, makšķerēšanas sacensības, pludmales volejbols, bet arī vizināšanās ar kuģīti un vakara programma ar aktieru vokālo ansambli "DRAMA" un grupu "Gandrīz ideāli". Tiekamies Mērsragā!

"Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionāta 2013" kopvērtējums pēc trīs posmiem:

1 Didzis Zariņš 29

2 Oskars Martužans 23

3 Mareks Leitis 22

4 Artis Plivda 19

5 Ivars Grahoļskis 15

6 Edgars Andersons 15

7 Aivars Šmaukstelis 14

8 Jānis Šleckus 10

9 Agris Kazeļņiks 9

10 Andris Leišavnieks 6

11 Uģis Suveizda 0

"Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionāta 2013" nākamie posmi norisināsies Ilūkstē, Ventspilī, Limbažos, Valmierā (Pāru sacensības) un Mārcienā (Pāru sacensības).

"Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionātu 2013" atbalsta Siltums Jums, Fiskars, Stihl, Lode, Latvijas Dzelzceļš , Meldonijs (Olainfarm) un Betsafe.com Par spēkavīru aktivitātēm informē radio SWH un sportacentrs.com.

Vairāk informācijas par čempionāta norisēm www.parstipru.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Latvija
Mazsalaca Youth band un draugu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26. maijā plkst. 16.00 Mazsalacas Kultūras centrā aicinām uz orķestra Mazsalaca Youth band un draugu koncertu! Solisti: Paula Saija, Matīss Žilinskis un | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 “Pūt vējiņi!” vasaras koncertprogramma Liepājas reģiona TIB
Koncertdārzs “Pūt vējiņi!” aicina tikties visdažādāko žanru mūzikā un svinēt sešdesmit gadu jubileju virknē brīnišķīgu notikumu visas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 26.05.2024 Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85887814sec.