TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Norisināsies vērtīgs seminārs «Personāla vadība»

Uzņēmumos un iestādēs joprojām pastāv uzskats, ka konflikts ir neērts un reizēm nepārvarams šķērslis, kas darbavietā atņem enerģiju un zog vadītāju laiku.

Bieži, kā situācijas risināšanas stratēģija, tiek izvēlēta izvairīšanās no konflikta, ļaujot notikumiem iet savu neparedzamo gaitu. Kāds ir rezultāts? Darbinieka ilgstoša slimošana, atlaišana vai pārcelšana uz citu struktūrvienību, nelabvēlīgu darba apstākļu radīšana, kā rezultātā darbinieks izvēlas aiziet, attiecīgi publiski paužot negatīvo pieredzi. Tas viss rada uzņēmumam reputācijas, finanšu, laika un cilvēku resursu zaudējumus.

2016. gada 10. augustā Krišjāņa Valdemāra ielā 35, Rīgā, tiks rīkots seminārs "Personāla vadība". Semināru vadīs pasniedzējs Aloizs Leiendekers (Aloys Leyendecker), ģimenes konsultants, kopš 1997. gada pašnodarbināts mediators, mediācijas apmācības vadītājs Vācijā (kopš 1999. gada Erfurtes Lietišķo zinātņu augstskolā), Latvijā (Rīgā) un Krievijā (Sanktpēterburgā), diplomēts pedagogs, AL-Institut dibinātājs un vīndaris. Grāmatas "Konfliktu vadība" (izd. Apgāds "Jumava", 2016.g.) autors.

Seminārā bus iespēja iepazīsimies ar konfliktu iedalījumu, konfliktu nozīmi un analīzi, komunikāciju konflikta laikā, sarunas vadīšanas prasmēm, struktūru un dinamiku, atrisinātu konflikta ietekmi uz uzņēmuma un organizācijas attīstību nākotnē.

Seminārā tiks izskatīti praktiski piemēri un risinātas konkrētas konfliktsituācijas. Seminārs tiks tulkots uz latviešu valodu!

Mērķauditorija: Darba devēji, personālvadības speciālisti, juristi, kā arī visi tie, kurus interesē personīgā izaugsme un attīstība.

Vairāk par konfliktiem un to risināšanu iespējams uzzināt šeit: miervidi.edu.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024 Tukuma TIC
Festivāls "Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024" būs 23.maijā pulksten 12:00 Irlavas kultūras namā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46676302sec.