TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Aicina pieteikties tirdzniecībai Teodora Breikša ielas svētkos

10. septembrī no pulksten 10:00 līdz 17:00 Jaunliepājā notiks jau trešie Teodora Breikša ielas svētki. To ietvaros tiek organizēta arī tirdzniecība Annas tirgus laukumā, tāpēc uzņēmumiem, pašnodarbinātām personām un privātpersonām ir iespēja pieteikties tirdzniecībai, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi info@idejubode.lv.

10. septembrī no pulksten 10:00 līdz 17:00 Annas tirgus laukumā uzstāsies mūziķi, Mārcis Grīnbarts rūpēsies par svētku atmosvēru pagājušā gadsimta 20./30. Gadu stilā, atskaņojot tā laika mūziku no platēm. Būs iespēja iepazīt Jaunliepāju, dodoties ekskursijā kopā ar Gunāru Silakaktiņu, kā arī būs iespēja iesaistīties “Krāsu Karuselis” un “ZINOO Liepāja” radošajās darbnīcās. Līdzīgi kā iepriekšējā gadā darbosies žurnālu un grāmatu maiņas punkts. Svētku kuplināšanai aicinātas arī citas kultūras organizācijas pieteikt savu dalību.

Līdz 15.augustam, rakstot e-pastu uz info@idejubode.lv, uzņēmumiem un zemnieku saimniecībām iespējams pieteikties tirdzniecībai Annas tirgus laukumā. Pieteikumā jānorāda pašnodarbinātas personas vai juridiskas personas nosaukums, reģistrācijas numurs vai personas kods, adrese, tālruņa numurs, preces un sortimenta apraksts, kā arī foto, kurā redzama prece un stenda noformējums. Organizētāji patur tiesības izvēlēties svētku tematikai atbilstošākos tirgotājus, lai nodrošinātu atbilstošu atmosfēru - pagājušā gadsimta 20./30.gadu stilistikā. Priekšroka tiks dota rokām darinātai precei un rudens velšu tirgotājiem. Visiem tirgotājiem tiks piemērota Liepājas pašvaldības teritorijā noteiktā tirdzniecības nodeva, kuras apmēru aprēķinās atkarībā no tirgojamās preces sortimenta.

Tā pat līdz 15. augustam iespējams pieteikties bagāžnieku tirgum. E-pastā jānorāda vārds, uzvārds, personas kods, adrese, banka un konta numurs, kā arī jānorāda, kas tiks tirgots.
Bagāžnieku tirgū drīkst piedalīties tikai privātpersonas un tirgot vai mainīt tikai savu privātu mantu. Par to tiks iekasēta pašvaldībā noteiktā tirdzniecības nodeva. Katrs tirgotājs pats atbild par tirgotās mantas kvalitāti. Ja privātpersona vēlas tirgot savus darinājumus, vai jaunas rūpnieciski ražotas lietas, tad ir jāreģistrē saimnieciskā darbība un bagāžnieku tirgū piedalīties nedrīkst.

Svētku norisi atbalsta Liepājas Kultūras pārvalde, Liepājas pašvaldība, SIA “Bang”, Liepājas olimpiskais centrs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45611596sec.