TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Electrolux Ideas Lab: lai gards, veselīgs, mājās gatavots ēdiens ir uz katra vakariņu galda

Lai veicinātu sabiedrības domāšanu ārpus ierastā un iedvesmotu cilvēkus visā pasaulē radīt gardāku, veselīgāku un videi draudzīgāku maltīti savā virtuvē, sadzīves tehnikas zīmols Electrolux izsludinājis starptautisku radošo ideju konkursu Electrolux Ideas Lab.

”Gards, veselīgs, mājās gatavots ēdiens pašlaik ir kļuvis par nozīmīgu mūsu ikdienas sastāvdaļu. Mēs iegādājamies vietējos produktus, dalāmies ar savu gardo un vizuāli pievilcīgo maltīti sociālajos tīklos, ceļojam, lai baudītu svešzemju virtuvi, savukārt no mūsu iegādātajām recepšu grāmatām varētu izveidot teju vai veselu bibliotēku. Kvalitatīvs un izcili gards ēdiens iedvesmo un ir bauda, taču tai pašā laikā ēdiens ir kļuvis par vienu no lielākajiem veselības un vides draudiem uz mūsu planētas. Pārtikas nelietderīga izmantošana, tās izmešana, CO2 emisijas daudzums vidē strauji pieaug. Tāpat pieaug arī to cilvēku skaits, kas cieš no aptaukošanās, diabēta un uztura nepietiekamības problēmām. Vienkārši sakot – mūsu apetīte pēc izcili garda un kvalitatīva ēdiena pieaug, bet tāpat pieaug mūsu apetīte pēc pārmaiņām,” par konkursa ideju stāsta Electrolux pārstāve Inga Ērgle. ”Ar konkursu Electrolux Ideas Lab mēs ceram saņemt radošus un daudzveidīgus pieteikumus no cilvēkiem ar dažādiem dzīvesstāstiem un pieredzi. Uzklausīsim visas idejas par to, kā iedvesmot ikvienu radīt gardāku, veselīgāku un videi draudzīgāku maltīti savā virtuvē!”

Kā piedalīties?

Piedalīties aicināts ikviens interesents, kas sasniedzis 18 gadu vecumu un kuram ir radošas idejas par to, kā iedvesmot cilvēkus visā pasaulē radīt gardākas un veselīgākas maltītes, kā arī ilgtspējīgus risinājumus ēdiena pagatavošanai. Tā var būt gan viedtālruņa aplikācija, gan īpaša programma, inovatīva virtuves ierīce vai jebkura cita biznesa ideja. Idejām ierobežojumu nav – viss ir atkarīgs no pašu dalībnieku iztēles! Lai piedalītos konkursā, dalībniekam nepieciešams sagatavot īsu aprakstu par ideju, pastāstīt par to 30 sekunžu garā video klipā un augšupielādēt video konkursa mājaslapā www.electroluxideaslab.com. 18. oktobrī tiks paziņoti tie 50 dalībnieki, kas izvirzīti tālākai dalībai konkursā.

Galvenā balva

Uzvarētāju izvēlēsies profesionāla un kompetenta žūrija – Electrolux ekspertu komanda. Uzvarētājs iegūs 10 000 EUR lielu naudas balvu, turklāt viņam būs iespēja pavadīt piecas dienas Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā, lai saņemtu dažādu jomu profesionāļu ieteikumus, kā attīstīt un realizēt savu ideju. Turklāt, lai gūtu iedvesmu un motivāciju tālākajam darbam, šo piecu dienu laikā uzvarētājam būs iespēja tikties arī ar Electrolux komandu un veiksmīgāko Skandināvijas start-up projektu radītājiem.

Kas notiks ar pārējām idejām?

Lai gūtu iedvesmu dažādu jauninājumu izstrādē, tiks izskatītas visas konkursā iesūtītās idejas. Jebkuras idejas īstenošana, kas atbilst Electrolux produktu portfelim, tiks izskatīta ar idejas īpašnieku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR
SARĪKO PIKNIKU ABAVAS ābeļdārzā Tukuma TIC
Droši brauc ciemos uz ABAVAS vīna darītavu ar visu savam personīgajam piknikam nepieciešamo un atrodi sev vistīkamāko ābeli, zem kuras baudīt pavasara | Skatīt vairāk
KUKUL ceptuve TUKUMĀ! Tukuma TIC
Meklē vietu, kur nobaudīt smalkmaizītes, bulciņas, maizīti, cepumiņus vai sāļās uzkodas kopā ar gardu, smaržīgu kafiju vai tēju? Kukul Elizabete | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.50969887sec.