TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Hesburger» piesaka sevi Baltijas brokastu piedāvājuma segmentā

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” ar šī gada sākumu ir spērusi soli brokastu piedāvājuma segmentā un izstrādājusi īpašu brokastu ēdienkarti, kas no šodienas ir pieejama klientiem visās Baltijas valstīs. Jaunā sortimenta izveides ietvaros, “Hesburger” ir noslēdzis sadarbību ar AS “Rīgas Dzirnavnieks”.
Brokastu sortiments sastāv no sešiem ēdieniem, kas piemēroti dažādām gaumēm – karstās sviestmaizes, burgeri un brokastu tortilja, kartupeļu plācenīši, musli ar zemenēm un jogurtu, kafija un tēja.
Uzņēmuma darbība paredz sadarbības partneru meklēšanu vietējā mērogā, kur uzņēmums savu darbību īsteno, tapēc veidojot jauno brokastu sortimentu, “Hesburger” ir uzsācis sadarbību ar Latvijas uzņēmumu AS “Rīgas Dzirnavnieks” par musli piegādi visam Baltijas valstu restorānu tīklam. “Ņemot vērā līdzšinējo pozitīvo pieredzi ar vietējiem ražotājiem Baltijas līmenī, esam gandarīti par sadarbības noslēgšanu ar AS “Rīgas Dzirnavnieks”, stāsta Ieva Salmela, „Hesburger” attīstības direktore.
Brokastu piedāvājums ir pieejams visos “Hesburger” restorānos darba dienās no plkst. 8:00 līdz 11:00, un šajā laikā klientiem paralēli ir pieejami arī standarta ēdienkartes produkti. Jāuzsver, ka līdz ar brokastu sortimenta izveidi, restorāni ir kļuvuši vēl pieejamāki klientiem, un tie būs atvērti jau no plkst. 8:00 (izņemot restorānus tirdzniecības centros). Brokastu ēdieni ir pieejami sākot no 0,99 eiro, savukārt komplektu cena – sākot no 1,95 eiro.
 “Brokastis ir dienas svarīgākā maltīte, kas sniedz enerģiju, nepieciešamās uzturvielas un sagatavo visai dienai, tāpēc esam gandarīti, ka saviem klientiem varam piedāvāt svaigu un daudzveidīgu brokastu ēdienkarti. Tā kā daudzi “Hesburger” restorāni atrodas ērti pieejamās vietās, dodoties uz darbu vai atrodoties ceļā, brokastu piedāvājums būs ērti sasniedzams”, uzsver I. Salmela.

Par “Hesburger”
Šogad Somijā dibinātais ģimenes uzņēmums „Hesburger” svin savas darbības uzsākšanas 50 gadu jubileju. “Hesburger” savu darbību sāka 1966. gadā, kad Naantali pilsētā atvēra pirmo grila kiosku. Pirmais ātrās ēdināšanas restorāns ar nosaukumu „Hesburger” tika atvērts 1980. gadā Turku, uzņēmumam pakāpeniski iekarojot stabilas tirgus pozīcijas pašu mājās, kā arī tuvākajos kaimiņu reģionos. Šobrīd „Hesburger” vada 442 restorānus, uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedz 6700.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
KUKUL ceptuve TUKUMĀ! Tukuma TIC
Meklē vietu, kur nobaudīt smalkmaizītes, bulciņas, maizīti, cepumiņus vai sāļās uzkodas kopā ar gardu, smaržīgu kafiju vai tēju? Kukul Elizabete | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 23.05.2024 Te ir darbs! Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
27 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66334009sec.