TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Kultūras ministrija izsludina atklātu konkursu uz Rundāles pils muzeja direktora amatu

Kultūras ministrija (KM) aicina pretendentus pieteikties atklātā konkursā uz Rundāles pils muzeja direktora amatu. Pretendenti pieteikumus aicināti iesniegt līdz šī gada 14. septembrim.

Muzeja direktora amatam izvirzītās prasības ir augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība humanitārajās vai sociālajās zinātnēs, pēdējo septiņu gadu laikā iegūta vismaz divu gadu darba pieredze vadošā amatā, teicamas latviešu valodas un labas vismaz divu svešvalodu, tai skaitā angļu valodas, zināšanas. Amata kandidātam jābūt labām zināšanām un izpratnei par muzeju darbību un funkcijām, labām sadarbības un komunikācijas prasmēm, kā arī labām darba organizācijas un vadības prasmēm.

Amata pretendentiem būs jāiesniedz Rundāles pils muzeja darbības attīstības piedāvājums pieciem gadiem, kurā norādīti tā īstenošanas veidi un līdzekļi. Citu pieteikumā ietveramo dokumentu apraksts pieejams KM mājas lapas sadaļā Vakances.

Atbilstoši normatīvajos aktos* noteiktajam Rundāles pils muzeja direktora amatam noteiktā mēnešalga pirms nodokļu nomaksas ir 2264 eiro.

Jau ziņots, ka Imants Lancmanis, mākslas vēsturnieks, heraldikas, mākslas un arhitektūras pieminekļu restaurēšanas speciālists, gleznotājs, daudzu grāmatu autors, sabiedrisks darbinieks, kurš Rundāles pils muzejā strādā kopš 1964. gada un to vadījis kopš 1975. gada, ir pieņēmis lēmumu doties pensijā.

Konkurss 2018. gada 15. augustā izsludināts oficiālajā izdevumā „Latvijas Vēstnesis”, kā arī KM mājas lapas sadaļā Vakances.


* Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likums un 2013. gada 29. janvāra Ministru kabineta noteikumi Nr.66 „Noteikumi par valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku darba samaksu un tās noteikšanas kārtību”.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Kristapa Vanadziņa Trio LATVISKĀ ELEGANCE Valmieras TIC
23.martā plkst.18.00 kultūrtelpā Akustika aicinām uz Kristapa Vanadziņa Trio koncertprogrammu "LATVISKĀ ELEGANCE". | Skatīt vairāk
20 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.03.2024 - 23.03.2024 Uzlādējoša atpūta ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Aicinām uzlādējošā piedzīvojumā, kas liks sirdij gavilēt aiz prieka, ko radīsiet Šrilankā ar tiešo lidojumu no Rīgas 18.03.! | Skatīt vairāk
no 913.00 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18859005sec.