TŪRISMA BIZNESS | Bizness

"Latvijas balzams" sāk ražot jaunu degvīnu zīmola Moskovskaya® līnijā

„Latvijas balzams” ir uzsācis ražot jaunu degvīnu - Moskovskaya® Silver, kas ir pirmais jaunais produkts zīmola Moskovskaya® vairāk nekā 100 gadu pastāvēšanas vēsturē. Degvīna Moskovskaya® tradicionālā recepte ir pilnveidota ar papildu filtrācijas tehnoloģiju, kurā pirms četrpakāpju filtrēšanas papildus tiek izmantota attīrīšana ar ogli un sudrabu. Pateicoties šim tehnoloģiskajam procesam, Moskovskaya® Silver ir ieguvis izcili tīru un maigu garšu.

 

Dzēriens jau maijā būs pieejams Baltijas valstu tirgos, kam šī gada laikā sekos arī citi starptautiskie tirgi.

Moskovskaya® ir starptautisks, pasaules tirgos jau plaši pazīstams degvīns. Esam pārliecināti, ka jaunais produkts sekmēs šī unikālā zīmola tālāku izaugsmi, palīdzēs Moskovskaya® iekarot jaunus tirgus un jaunus patērētājus visā pasaulē ”, pauž AS “Latvijas balzams” mātes uzņēmuma - “Amber Beverage Group” valdes priekšsēdētājs Sīmurs Fereira (Seymour Ferreira).

 

Moskovskaya® Silver ir premiāls iepakojums ar jaunu etiķetes dizainu un korķi, vienlaikus saglabājot Moskovskaya® degvīnam raksturīgo pudeles formu. Moskovskaya® Silver būs pieejams 0,5 l un 0,7 l pudelēs.

 

 

Zīmola Moskovskaya® kvalitāte un ilgtspēja ir atzinīgi novērtēta daudzos starptautiskos stipro alkoholisko dzērienu un vīnu konkursos. 2015. gadā vien šis degvīna zīmols ieguva piecus starptautiskus apbalvojumus:

-       Dubultzelta medaļa Wine & Spirits Wholesalers of America,  ASV

-       Zelta medaļa lielākajā dzērienu nozares konkursā Āzijā - China Wine & Spirits Awards 2015

-       Zelta godalga nozares vadošā profesionālā izdevuma Spirits Business konkursā Vodka Masters Apvienotajā Karalistē

-       Sudrabs ar izcilību vienā no pasaules senākajiem un prestižākajiem nozares konkursiem International Wine & Spirits Competition Apvienotajā Karalistē

-       Sudraba godalga dzērienu konkursā New York International Spirits Competition,  ASV.

Moskovskaya® degvīns ir viens no senākajiem degvīna zīmoliem tirgū, un tā bagātīgā vēsture ir cieši saistīta ar „Latvijas balzams” ražotnes vēsturi. Ražotne tika dibināta 1900.gadā kā viena no pirmajām Krievijas Impērijas stipro alkoholisko dzērienu monopola noliktavām un ražotnēm. Vairāk nekā gadsimtu tā ir darbojusies saskaņā ar labākajām kvalitātes nodrošināšanas tradīcijām, garantējot degvīna baudījumu tā patiesākajā formā.

 

Sīkāka informācija par Moskovskaya® degvīnu: www.Mosko.Vodka


 

Par “Amber Beverage Group”

SPI Group’’ ietilpstošā „Amber Beverage Group” ir vadošā vīna un stipro alkoholisko dzērienu holdinga sabiedrība Baltijas valstīs. „Amber Beverage Group” uzņēmumi ražo, pilda, eksportē, izplata vairumtirdzniecībā, un mazumtirdzniecībā plašu alkoholisko dzērienu klāstu, ko veido gandrīz 500 zīmoli.  

„Amber Beverage Group” Baltijas valstīs apvieno vairāk nekā 1400 darbinieku septiņos uzņēmumos - reģiona vadošajā alkoholisko dzērienu ražotājā, pieredzējušos vairumtirdzniecības uzņēmumos Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, specializētos mazumtirdzniecības tīklos, ko Latvijā un Lietuvā veido vairāk nekā 60 veikali, un loģistikas pakalpojumu sniedzējā visās Baltijas valstīs.

 „Amber Beverage Group” uzņēmumi eksportē preces uz vairāk nekā 170 pasaules tirgiem un piedāvā noliktavas pakalpojumus 12 tūkstošu kvm. platībā Latvijā un 14 tūkstošu kvm. platībā Lietuvā.

Mēs lepojamies ar mūsu ražotajiem un izplatītajiem zīmoliem Rīgas Melnais Balzams®, Grand Cavalier®, Moka®, Cosmopolitan Diva®, Rīgas šampanietis®fig. un vēl vairāk nekā 100 dažādu dzērienu zīmolu.

Mums ir gods pārstāvēt Baltijas valstīs tādus pasaulē zināmus vārdus kā William Grant & Sons, Remy Cointreau, Mast-Jagermeister S.E., Roust Inc., Berry Bros,  Rudd, BeamSuntory, CEDC, Le Grand Chai Group, Heineken Intl, Marchesi de Frescobaldi, Concha Y Toro, Torres, Delicato Family Vineyards, KWV International, Freixenet un Red Bull.

www.amberbev.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 19.05.2024 27. Gaujas plostnieku svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
17. un 18.maijā aicinām uz Gaujas plostnieku svētkiem, kas šogad norisināsies 27. reizi ar skaistu nosaukumu “Šūpo, Gauja, pāri krācēm | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 18.05.2024 Piedalies spēlē "Cēsu luktura ceļš"! Cēsu TIC
18. maijā ikviens interesents ir laipni aicināts bez maksas izspēlēt izzinošo spēli "Cēsu luktura ceļš", kas norisināsies Muzeja nakts 2024 ietvaros! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 18.05.2024 Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78482819sec.