TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air svin sava pirmā lidojuma 12. gadadienu

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šī gada 19.maijā svin sava pirmā lidojuma 12. gadadienu. 2003. gada septembrī dibinātās Wizz Air pirmais lidojums notika no Katovices Polijā 2004. gada 19. maijā, uzsākot īstenot vērienīgu mērķi — izveidot zemo izmaksu lidsabiedrību, kas darbojas no Centrāleiropas un Austrumeiropas. Tagad, kad šis mērķis ir sekmīgi sasniegts, lidsabiedrība turpina ieviest jauninājumus, lai vislabāk apmierinātu klientu vajadzības, un šodien paziņo par lidsabiedrības jaunās mājaslapas palaišanu, kā arī pārvadājumu palielināšanu un jauniem maršrutiem.

 

Wizz Air jaunajai mājaslapai ir reaģējošs dizains, kas ir viegli pielāgojams visu izmēru ekrāniem, vai tas būtu viedtālrunis, planšetdators vai galddators, un to ir vienkāršāk lietot nekā jebkuru citu lidsabiedrību pašreizējo mājaslapu. Revolucionārā ekspresiegādes funkcija ir pirmā šāda veida iespēja, kas ļauj klientiem nopirkt biļeti 30 sekunžu laikā tikai ar trim klikšķiem. WIZZ pirmo reizi izlaiž jaunās mājaslapas mobilo versiju, lai apmierinātu WIZZ tehnoloģijpratīgo klientu vajadzības, jo mobilo darījumu skaits gadu no gada dubultojas. Tuvākajās nedēļās mājaslapa tiks izvērsta visās platformās. Mājaslapa jau darbojas, un ar viedtālruni tai var tieši piekļūt wizzair.com vai apmeklējot m.wizzair.com no jebkuras ierīces. Jaunās mājaslapas izkārtojuma un funkciju demonstrējumu var atrast https://youtu.be/utQMi6u6ubg.

 

Turklāt Wizz Air šodien ir paziņojis, ka palielinās pārvadājumus un pievienos jaunas lidmašīnas savās bāzēs Bukarestē un Sofijā. No 2016. gada decembra Rumānijas galvaspilsētas bāzē būs deviņas lidmašīnas, bet Sofijā būs kopumā septiņas. Papildu pārvadājumu iespējas tiks izmantotas jaunos maršrutos, piemēram, Bukareste–Tenerife, Sofija–Nirnberga, Sofija–Bāzele un Sofija–Donkastera Šefīlda, kā arī palielinot reisu biežumu pašreizējos maršrutos uz daudziem populāriem galamērķiem. Biļetes jaunajos maršrutos jau ir pārdošanā, sākot no 15,49 GBP / 19,99 EUR, un tās var iegādāties wizzair.com.

 

WIZZ AIR JAUNĀKIE MARŠRUTI

 

Maršruts

Nedēļas dienas

Sākuma datums

Biļešu cena no*

Bukareste–Tenerife

Trešdiena

2. novembris

229,00 RON / 49,99 EUR

Svētdiena

18. decembris

Sofija–Nirnberga

Trešdiena, svētdiena

21. decembris

39,99 BGN / 19,99 EUR

Sofija–Bāzele

Pirmdiena, piektdiena

23. decembris

39,99 BGN / 23,99 CHF

Sofija–Donkastera Šefīlda

Pirmdiena, piektdiena

23. decembris

39,99 BGN / 15,49 GBP

 

Wizz Air vadītājs Jožefs Vāradi sacīja: “Pēdējos divpadsmit gados Wizz Air ir pilnīgi pārvērtis gaisa satiksmi visā Centrāleiropā un Austrumeiropā. Pašlaik mēs savienojam 39 valstis, un mūsu maršruti stiepjas no Eiropas līdz Tuvajiem Austrumiem. Pagājušajā gadā mēs atjauninājām zīmolu un pieņēmām pirmo Airbus lidmašīnu A321, kas ir visefektīvākā lidmašīna ar vienu eju pasaulē, un, piegādēm turpinoties, mūsu lidmašīnu parks joprojām ir viens no jaunākajiem Eiropā. Mūsu uzdevums ir nepārtraukti censties uzlabot mūsu pasažieru ceļošanas pieredzi, un šodien mēs speram nākamo soli ar mūsu jaunās mājaslapas palaišanu. Atspoguļojot inovācijas, ko WIZZ ir sniegusi kopš tās pirmā lidojuma, mēs ieklausāmies savos pasažieros un padarām biļešu iegādi vēl vienkāršāku — jaunā ekspresiegādes funkcija ir revolucionāra un ļauj nopirkt WIZZ lētās biļetes 30 sekunžu laikā tikai ar trim klikšķiem. Mēs turpināsim paplašināt savu maršrutu tīklu Eiropā un ārpus tās un ar nepacietību gaidām pašreizējos un jaunus klientus mūsu lidmašīnās piedzīvot Wizz Air lielisko servisu, ko sniedz mūsu brīnišķīgās apkalpes.”

 

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 67 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un piedāvā lidojumus vairāk nekā 420 maršrutos no 25 bāzēm, savienojot 124 galamērķu 39 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 600 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, pēdējos divpadsmit mēnešos padarot Wizz Air par 20 miljonu pasažieru izvēli. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Viena no vadošajiem aviosabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori nesen ir nosaukuši Wizz Air par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību.

 

* viens virziens, iekļaujot nodokļus un fiksētās izmaksas

** ievērojot reglamentējošo apstiprinājumu

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 12.05.2024 Māmiņu dienas šokolādes meistarklase Tukuma TIC
Par godu Māmiņdienai Šokolādes muzejs Pūrē piedāvā ekskursiju ar meistarklasi - 12.maijā pulksten 12:00 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 12.05.2024 Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 08.05.2024 Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77406693sec.