TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air ir saņēmis IOSA apliecinājumu no IATA

Wizz Air ar lepnumu informē, ka tā ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē.

Wizz Air ir izcili drošības rādītāji, un kopš lidojumu uzsākšanas 2004. gadā tā ir veltījusi daudz laika un resursu, lai tās drošības kultūra, drošības procedūras un darbinieku apmācība un attīstība atbilstu pasaules klases līmenim.

IOSA programma ir lidsabiedrību drošuma novērtēšanas etalons visā pasaulē, pēc kura izvērtē lidsabiedrību drošuma pārvaldību, kā arī vadības sistēmas un procesus. Wizz Air novērtēšanu veica AQS, kas ir viena no sešām IATA apstiprinātajām auditēšanas organizācijām.

Wizz Air vadītājs Jožefs Vāradi sacīja: „Wizz Air cenšas sasniegt visaugstākos standartus visās savās darbības jomās. Mēs lepojamies ar saņemto IOSA reģistrāciju, kas apliecina, ka mūsu uzņēmumā ieviestā drošības kultūra atbilst visaugstākajiem starptautiskajiem standartiem. Drošība ir mūsu galvenā prioritāte, un mūsu klienti var izmantot WIZZ zemās cenas un lielisko ceļošanas pieredzi, zinot, ka viņi ir drošās rokās.”

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 71 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 420 maršrutos, savienojot 124 galamērķus 38 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 600 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 20 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā, kas beidzās 2016. gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.05.2024 - 22.05.2024 Ugunīgais flamenko Liepājā Liepājas reģiona TIB
12. jūlijā Liepājas Simfoniskā orķestra koncertā izdejos ugunīgu flamenko. | Skatīt vairāk
Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 26.05.2024 Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64693093sec.