Cilvēki uz ārvalstīm dodas ar taksometriem atceltu lidojumu dēļ

Slēgtās gaisa satiksmes dēļ daudzi izmisuši cilvēki nokļūšanai izvēlētajos maršrutos citās valstīs izmanto arī taksometru pakalpojumus. “Rīga Taxi” vairāk nekā 50 taksometru jau mērojuši ceļu uz vairākiem punktiem gan Baltijas valstīs, gan arī Eiropā, lai savus klientus nogādātu uz mājām vai būtiskiem pasākumiem, kas nevar tikt kavēti vai atlikti gaisa satiksmes ierobežojumu dēļ.

“Rīga Taxi” valdes priekšsēdētājs Genādijs Aksjonovs informē, ka iepretim prognozētajai dīkstāvei pie šobrīd nestrādājošās lidostas “Rīga”, taksometru vadītāji ir sagaidījuši milzu atsaucību un nekad iepriekš nepiedzīvotu tālo braucienu skaitu.

Genādijs Aksjonovs zināja teikt, ka mašīnas devušās gan uz Tallinu, Viļņu, Kauņu, Klaipēdu, arī Varšavu un Berlīni. Kā tālākos reisus Genādijs Aksjonovs minēja Kopenhāgenu un Londonu. Taču reisu skaits ar katru brīdi pieaug un attiecīgi var nākt klāt arī jauni maršruti.

“Pateicoties savulaik drošības vajadzībām iegādātajai GPS kontroles sistēmai, “Rīga Taxi” dispečeri var nepārtraukti kontrolēt, kurā ceļa posmā, braucot cauri valstīm, atrodas konkrētais taksometrs. Tas nepārprotami palīdz koordinēt darbu. Nepieciešamības gadījumā “Rīga Taxi” palīdzēs piemeklēt kādu no šobrīd ārzemēs esošajiem taksometriem, lai operatīvi izpalīdzētu pasažieriem, kuri nespēj nokļūt uz Latviju,” stāsta Genādijs Aksjonovs.

“Ņemot vērā to, ka taksometru šoferi ir pašnodarbinātās personas, es nemāku teikt, kāda ir katra konkrētā brauciena cena, jo par katru braucienu taksometru vadītājs ar konkrētajiem pasažieriem vienojas pats, taču domāju, ka cena ir abpusēji pieņemama, par ko liecina lielais braucienu skaits,” precizē Genādijs Aksjonovs.

“Rīga Taxi” sadarbojas arī ar citu valstu taksometru kompānijām, lai savstarpēji koordinētu pasažieru pārvadāšanu un klientu nogādāšanu viņiem tik būtiskajos galamērķos. “Protams, ka pasažieru nogādāšana atceļā vēl vairāk samazina konkrētā brauciena izmaksas,” norāda Genādijs Aksjonovs.

Genādijs Aksjonovs precizē, ka tālos braucienos devušies gan gadījuma rakstura klienti, gan arī šo iespēju ļoti aktīvi izmanto “Rīga Taxi” korporatīvie klienti, kuri arī iepriekš izmantojuši “Rīga Taxi” pakalpojumus tāliem braucieniem, taču, protams ne tik masveidīgi.

Kā jau ziņojuši masu mediji, gaisa satiksmes atjaunošana ir atkarīga no Īslandes vulkāna darbības intensitātes, minot to, ka, piemēram, Lielbritānijas gaisa satiksmes atjaunošana nav iespējama vismaz līdz otrdienai - 20.04.2010.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 24.05.2024 KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Mazsalaca Youth band un draugu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26. maijā plkst. 16.00 Mazsalacas Kultūras centrā aicinām uz orķestra Mazsalaca Youth band un draugu koncertu! Solisti: Paula Saija, Matīss Žilinskis un | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 “Pūt vējiņi!” vasaras koncertprogramma Liepājas reģiona TIB
Koncertdārzs “Pūt vējiņi!” aicina tikties visdažādāko žanru mūzikā un svinēt sešdesmit gadu jubileju virknē brīnišķīgu notikumu visas | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Novatours
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.37769508sec.