Vācijā sadeg tūristu autobuss no Latvijas

02.08.2010 vakarā uz Vācijas autostrādes A4 netālu no Āhenes pilsētas aizdedzies tūristu autobuss no Latvijas. Visi 46 pasažieri, kas atradās autobusā, neskarti izkļuvuši no tā ārā, bet autobuss pilnīgi sadedzis. Autostrāde divas stundas pēc tam bija slēgta satiksmei.

Autobuss esot sācis kūpēt netālu no Frehenas (Frechen) atpūtas vietas autostrādes malā. Pasažieri evakuējušies pa autobusa durvīm, bet šoferis vēl paspējis no bagāžas nodalījuma izņemt daļu pasažieru bagāžas. Autobuss atradās ceļā uz Parīzi, kur tūristiem bija paredzēta nedēļu ilga atpūta. Neilgi pēc notikušā autobusa šoferis sācis sūdzēties par sāpēm acīs, tāpēc nogādāts slimnīcā.

Uguns izcelsme nav noskaidrota, bet vietējā policija uzskata, ka to izraisījis kāds defekts autobusa motorā, kur degšana sākās. Drīz pēc tam liesmās bija jau viss autobuss un brīdī, kad piebrauca ugunsdzēsēju brigāde, dūmi bija redzami jau vairāku kilometru attālumā, bet uguns plosījās visā autobusā. Kad ugunsdzēsēji bija nodzēsuši liesmas, no autobusa pāri palika vien pārogļojies karkass.

Autobusa pasažieri kājām devās uz 800 metru attālo atpūtas vietu un stāvvietu šosejas malā, kur tos sagaidīja cits autobuss, kas nogādāja pasažierus viesnīcā. Autostrāde A4 virzienā uz Āheni palika slēgta tik ilgi, līdz tika novāktas ugunsgrēka pēdas.

Biznesa portāls db.lv ziņo, ka autobuss pieder tūrisma uzņēmumam "Indi", bet uzņēmuma īpašnieki uzsver, ka autobuss nav viņu - tas izīrēts no SIA "Soldomirk".  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR
5* atpūta Antālijas kūrortos Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis 5* viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma // Akcija līdz 04.06. | Skatīt vairāk
no 435 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šogad paredzētais maršruts ir Slutišķi (kempings “Daugavas loki”) – Butišķi (atpūtas vieta “Zemenīte”). | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24 Nikos Travel
Sākam vasaras sezonas populārākos braucienus- Delfinārijs un dinozauru parks. Priecāsies gan bērni, gan pieaugušie. Smaidiem piepildīta diena! | Skatīt vairāk
35 EUR
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14832807sec.