Renault e.dams iegūst Marakešas ePrix balvu

Pateicoties Sebastiana Buemi spēcīgajam izrāvienam no septītās vietas, sezonā gaidāmajās trīs sacensībās FIA E-formulu čempionātā Renault e.dams Marakešā izcīnīja jau otro uzvaru. Moulay El Hassan trasē viņš kvalificējās kā otrais, taču tā kā viņa auto bija problēma ar ugunsdzēšamo aparātu, tad tika sodīts ar pārcelšanu vēl piecas vietas tālāk. Komandas stratēģija bija optimāli izvietot spēkus, un, tā kā Sebastians brauca priekšzīmīgi, viņš izcīnīja astoto uzvaru savā E- formulas karjerā.

Arī Niko Prosts demonstrēja vērā ņemamu un nobriedušu braukšanas stilu, uzsākot kā sestais, bet finišējot ceturtais. Pirms tam braucējs tika iekļauts pirmajā kvalifikācijas grupā, taču cieta neveiksmi konkurencē pēdējā braucienā.

Renault e.dams Marakešas sacīkstēs ieguva 74 punktus, tādējādi esot priekšā ABT Schaeffler Audi Sport un Mahindra Racing, kuriem abiem ir 36 punkti. Sebastians izcīnīja 50 punktus, bet viņa tuvākais sāncensis- Lūkass di Grassi- tikai 28. Pēc punktu skaita trešajā pozīcijā ir Niko Prosts ar 24 punktiem.  

Renault e.dams braucēji Sebastians un Niko nākamreiz būs vērojami trešās sezonas trešajās sacensībās par Buenosairesas ePrix balvu de Puerto Madero trasē Argentīnā 2017. gada 18. februārī.

#9 Sebastians:

"Mašīnas, ar kurām šodien braucu, uzvedās lieliski un balanss bija tiešām labs. Savā pirmajā aplī iztērēju mazliet par daudz uzlādes enerģijas, bet pēc tam spējām to labāk saglabāt, tā ka varējām tērēt vairāk, kad tās daudzums bija ierobežots. Mēs zinām, ka mums ir efektīva mašīna un mums jāizmanto visas tās iespējas apstākļos, kad jāstartē no zemākas vietas, nekā gribētos. Man no mašīnas izdevās izspiest visu, ko vajadzēja, kas parāda, ka komanda strādāja patiešām labi. Šis ir bijis lielisks sezonas sākums."

#8 Niko:

Kopumā priecājos par savu braucienu, taču esmu nedaudz vīlies, ka nefinišēju ar labāku laiku. Izmēģinājumā uzrādīju labu laiku, bet pirmais ceturksnis ir visgrūtākā kvalifikācijas sesija, pat ja biju ļoti tuvu pirmajai kvalifikācijas grupai. Mazliet par daudz enerģijas iztērēju pitstopa aplī, kas vēlāk lika to taupīt, taču es spēju panākt Danielu Abtu un sīvi cīnīties. Protams, es būtu vēlējies stāvēt starp uzvarētājiem gan šeit, gan Honkongā, bet vissvarīgāk ir savākt punktus.  "

Vincents Galardū, Renault sporta projekta vadītājs:

"Bija interesanti pārbaudīt Z.E.16 modeli sacensību apstākļos, tam pastāvīgi apļojot, jo šādi varam iegūt informāciju par komandu sniegumu. Kvalifikācija parādīja, ka ir ļoti maza atšķirība starp mums, DS, Mahindra un Audi. Mums bija neparasta problēma ar ugunsdzēšamo aparātu, jo tas bija izvadījis savu gāzi, taču laimīgā kārtā atkal izcīnījām iespēju sacensties. Pašreiz droši zinām, ka mūsu ekipējums ir pavisam pietiekams un kvalificēts sacensību apstākļiem, un abi piloti to veiksmīgi spēja izmantot.”

Žans-Pols Drijū, senioru komandas menedžeris:

"Ir ļoti patīkami uzsākt ziemas sezonu ar tik lielu punktu pārsvaru, īpaši tik ilgā periodā pirms došanās uz Buenosairesu. Sebastians nobrauca ārkārtīgi labi, ņemot vērā, ka viņam bija jātiek gala ar soda apstākļiem, arī Niko sniedza atbalstu ar spēcīgu cīņu, attiecīgi visa komanda pielika pūles. Mūsu uzmanību nenovērsa citu pilotu braukšanas temps, mēs spējām fokusēties uz savu braukšanas stratēģiju, tā ka pie finiša līnijas panācām savu rezultātu."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39756298sec.