Eiropas gada auto Volvo XC40 Euro NCAP novērtējumā saņem piecas zvaigznes

Volvo XC40 iegūst kārtējo apbalvojumu, saņemot piecas zvaigznes un augstāko novērtējumu 2018. gada Euro NCAP testos. Tas nozīmē, ka XC40 pievienojas saviem lielākajiem līdzgaitniekiem 60. un 90. sērijā kā viens no visdrošākajiem automobiļiem uz ceļiem.

2018. gada Euro NCAP pārbaude bija visstingrākā, kāda līdz šim ir pieredzēta, ar jauniem un prasīgākiem izaicinājumiem drošības tehnoloģijās, tai skaitā riteņbraucēju uztveršana ar automātisku bremzēšanu un ārkārtas joslas saglabāšanas sistēma. Kopumā jaunais XC40 saņēma visaugstāko drošības rezultātu no visiem jaunajā režīmā pārbaudītajiem automobiļiem.

“Jaunais XC40 ir viens no visdrošākajiem automobiļiem tirgū,” apgalvoja Volvo Cars Drošības centra vadītāja Malina Ekholma(Malin Ekholm). “Salīdzinot ar citiem mazajiem SUV, standartaprīkojumā šim automobilim ir visplašākais drošības tehnoloģiju klāsts, kas palīdz autovadītājiem atklāt un novērst sadursmes, droši turpināt kustību joslā un samazināt nejaušas nobraukšanas no ceļa.”

Visi testētie šobrīd pārdošanā esošie Volvo automobiļi ir saņēmuši piecas zvaigznes attiecīgajos Euro NCAP novērtējumos. Pērn XC60 apbalvoja kā kopumā vislabāko lielo bezceļu auto un kopumā vislabāko pretendentu prestižajā EuroNCAP 2017 Best in Class drošības balvā. XC90 šādu atzinību saņēma 2015. gadā.

Martā XC40 tika atzīts par 2018. gada Eiropas Gada auto — pirmais Volvo modelis, kas ir ieguvis šo prestižo apbalvojumu, un kopš tā brīža tas ir kļuvis par vienu no Volvo visvairāk pārdotajiem modeļiem. Uzņēmums maijā paziņoja, ka tas paplašinās ražotnes gan Eiropā, gan Ķīnā, lai apmierinātu ārkārtīgi lielo pieprasījumu pēc šī automobiļa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17737913sec.