«Goodyear» nodrošinās oriģinālās riepas jaunajiem «Volkswagen ID. Buzz» elektromobiļiem

“The Goodyear Tire & Rubber” (turpmāk – Goodyear) nodrošinās oriģinālās riepas jaunajiem Volkswagen ID.Buzz un ID.Buzz Cargo. Tie ir modernizēti klasiskā Volkswagen kempera formas un stila elektiskie transportlīdzekļi. Tiem ir 77 kWh akumulatoru komplekts, kas nodrošina nobraukumu līdz aptuveni 400 kilometriem. Šos rādītājus palīdz sasniegt Goodyear riepas, kas izstrādātas, lai pēc iespējas samazinātu rites pretestību, vienlaikus nezaudējot veiktspēju.

“Esam gandarīti, ka Volkswagen ir izvēlējies tieši mūs kā oriģinālo riepu piegādātāju jaunajiem modeļiem. Ar trīs pieejamiem riepu veidiem mēs nodrošinām visas automobiļu ražotāja izvirzītās prasības. Īpašu uzmanību esam pievērsuši rites pretestības samazināšanai. Tā kā elektrifikācija ir viens no Goodyear stratēģijas pamatvirzieniem, mums ir plašs riepu klāsts, kas piemērots elektromobiļu vajadzībām un veiktspējai,” stāsta Goodyear pārstāvis Hanss Vrijsens.

Jaunajiem Volkswagen transportlīdzekļiem Goodyear kā oriģinālo aprīkojumu nodrošinās vasaras, ziemas un vissezonas riepas: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, UltraGrip Performance+ un Vector 4Seasons Gen-3.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 riepa tiek izvēlēta jaunajam Volkswagen transportlīdzeklim tās augstās vadāmības kvalitātes sausos un slapjos laikapstākļos dēļ. Riepa būs pieejama 18 collu diametrā. Dažādos testa braucienos tai ir piešķirtas dažādas godalgas, ņemot vērā riepas efektivitāti slapjos laikapstākļos. Tai piemīt īpašības, kas nepieciešamas elektromobiļiem, vienlaikus radot komfortu un samazinot troksni salonā.

Goodyear UltraGrip Performance+ nodrošina optimālu veiktspēju uz sniega un ledus, vienlaikus saglabājot spēcīgu saķeres līmeni uz sausa ceļa. Riepa būs pieejama 18 un 20 collu diametrā. Tā ir izstrādāta, izmatojot tehnoloģijas, kas nodrošina īsu bremzēšanas distanci sniegotos laikapstākļos, optimizētu protektora nodilumu, kā arī tā samazina akvaplanēšanas risku. Kā daļa no Goodyear plašā ziemas riepu klāsta UltraGrip Performance+ riepa ir aprīkota ar 3PMSF (Three Peak Mountain Snowflake) apzīmējumu, kas apliecina tās atbilstību ledus un sniegotiem apstākļiem.

Vissezonas risinājumam Goodyear piedāvās Vector 4Seasons Gen-3 riepu. Tā būs pieejama 235/60R18 izmērā (priekšējā daļā) un 255/55R18 izmērā (aizmugurē). Riepa piemērota tiem, kuri vēlas vispusīgu veiktspēju jebkuros laikapstākļos. Šim riepu modelim arī ir 3PMSF apzīmējums.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.53571916sec.