Jaunais «Volkswagen Touareg» ierodas Latvijā

Modernizētais Volkswagen Touareg ar vēl nebijušām tehnoloģijām un jaunumiem jau apskatāms Latvijā Volkswagen dīleru centros. Jaunā Touareg sākuma cena ir 73 300 eiro.

Volkswagen zīmola vadītājs Baltijas valstīs Justs Nekrošus (Justas Nekrošius) norāda: “Touareg jau no pašiem pirmsākumiem bijis Volkswagen modelis, kuram ir plašs un lojāls cienītāju loku. To pierāda šī gada Touareg modeļa panākumi – pārdošanas apjoms jau iepriekšpārdošanas laikā palielinājies vairāk nekā divas reizes. Jaunais modelis ir pievilcīgs mūsu klientiem, jo tam ir inovatīvi priekšējie un aizmugurējie lukturu risinājumi, premium interjera detaļas un dinamiska, turklāt videi draudzīga plug-in hibrīda piedziņa.”

Vairākas inovācijas – gan standarta, gan papildaprīkojumā

Premium modeļa standarta aprīkojumā ietilpst pārveidots, vēl intuitīvāks Innovision Cockpit ar centrālo skārienjutīgo ekrānu (displeja izmērs 38 centimetri jeb 15 collas) un jaunie IQ.LIGHT HD matrix priekšēji lukturi. Vairāk nekā 38 000 interaktīvu LED diožu projicē apgaismojumu tieši braukšanas joslā un izgaismo ceļu precīzāk nekā jebkad iepriekš.

Touareg R eHybrid modelī pieejama papildaprīkojumā iekļautā augsto tehnoloģiju funkcija Park Assist Pro, kas paredzēta automobiļa attālināti kontrolētai novietošanai stāvvietā. Tā ļauj kontrolēt iebraukšanu stāvvietā un izbraukšanu no tās ar viedtālruņa palīdzību, izmantojot Volkswagen lietotni. To var izmantot arī ļoti šaurās stāvvietās.

Izteiksmīgāks dizains

Modernizēto premium klases SUV iespējams uzreiz atpazīt pēc jaunā priekšpuses un aizmugures dizaina. Aizmugures dizainā tagad iekļauta nepārtraukta horizontāla LED josla aizmugurējiem lukturiem, un tajā iestrādāts Volkswagen logotips, kas izgaismots sarkanā krāsā.

Maksimāls braukšanas komforts un optimāla veiktspēja

Atkarībā no versijas, Touareg ir pieejams ar tādām inovatīvām balstiekārtas tehnoloģijām kā aktīvā šķērstabilizācijas sistēma (active roll compensation) un visu riteņu stūrēšana. Tādējādi premium klases SUV braukšanas dinamika tiek uzlabota vēl vairāk.

Piedziņas sistēmu izvēle – dīzeļdzinējs vai plug-in hibrīds

Atjaunotais Touareg Latvijā pieejams ar divām piedziņas sistēmu versijām. Iespējams izvēlēties no diviem turbodīzeļa dzinējiem un viena plug-in hibrīda. Dīzeļdzinēji pieejami ar 170 kW (230 ZS) un 210 kW (286 ZS) jaudu. Savukārt Touareg R eHybrid aprīkots ar trīs litru, sešu cilindru benzīna dzinēju ar turbokompresoru un elektromotoru, kopā attīstot 340 kW (462 ZS) jaudu. Tādējādi automobilis spēj no 0 līdz 100 km/h paātrināties 5,1 sekundē un sasniegt 250 km/h maksimālo ātrumu. Visi šie dzinēji ir ārkārtīgi ekonomiski, un standarta komplektācijā savienoti ar 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu un 4MOTION pastāvīgo visu riteņu piedziņu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63009501sec.