«Volkswagen» prezentē modernizēto «T-Cross»

    • Atjaunotais T-Cross tiek prezentēts ar ievērojami paplašinātu standarta aprīkojumu un būtiskiem tehnoloģiju jauninājumiem.

    • Jaunais salons pārsteidz ar augstu materiālu kvalitāti un jaunu informācijas un izklaides sistēmas paaudzi.

    • Standarta aprīkojumā pieejams uzlabots dizains, jauni LED priekšējie lukturi un LED aizmugurējo lukturu kopas.

Volkswagen prezentē vizuāli un tehniski modernizēto T-Cross – SUV raksturīgais ārējais dizains ir uzlabots, kā arī ir jauni standarta aprīkojumā iekļauti LED priekšējie un aizmugurējie lukturi. Turklāt automobiļa salonā ir jauns digitālais instrumentu panelis, kvalitatīvāki apdares materiāli un jauna informācijas un izklaides sistēmas paaudze. Vienlaikus Volkswagen paplašinājis arī standarta aprīkojumu modelim, kuru trīs gadu laikā visā pasaulē ir iegādājušies aptuveni 1,2 miljoni klientu. Kompaktajam Volkswagen SUV arī atjauninātajā versijā ir īpaši pievilcīga cenas un veiktspējas attiecība. Jaunais T-Cross iepriekšpārdošanā Latvijā būs pieejams novembra sākumā, un tā sākumcena būs 22 900 eiro. Plānots, ka piegādes klientiem sāksies 2024. gada pirmajā ceturksnī.

Jaunais T-Cross tiks piedāvāts ar trīs ekonomiskiem turbo benzīna dzinējiem (TSI). To jauda veido attiecīgi 70 kW (95 ZS), 85 kW (115 ZS) un 110 kW (150 ZS). Iespējams izvēlēties no trīs aprīkojuma līnijām – Life, Style un R-Line. Tāpat būs pieejamas trīs jaunas krāsas – Grape Yellow, Clear Blue Metallic un Kings Red Metallic.

Daudzpusīgs un ietilpīgs dažādām vajadzībām

T-Cross salons pārliecina ar praktisku izkārtojumu un labi organizētu telpu, kurā ir vieta līdz pat pieciem pasažieriem. Aizmugurējais sēdeklis ir pārbīdāms par 140 milimetriem, bet bagāžas nodalījums ir daudzveidīgi pielāgojams. Kad visi sēdekļi ir aizņemti, T-Cross bagāžas nodalījuma ietilpība ir no 385 līdz 455 litriem, ja tas ir aizpildīts līdz aizmugurējā sēdekļa augstumam. Kad aizmugurējais sēdeklis ir nolocīts (60:40 sadalījums), bagāžas nodalījuma ietilpība ir līdz 1 281 litram. Tad tas līdz automašīnas priekšējai daļai ir 2 398 milimetrus garš, tādējādi tajā var ievietot visu nepieciešamo.

Palielināta sakabes āķa noslodze lielākai brīvībai

Volkswagen ievērojami palielinājis T-Cross sakabes āķa noslodzi – no 55 līdz 75 kilogramiem. Papildu 20 kilogrami palielina maksimālo slodzi, kas vertikāli iedarbojas uz noņemamo sakabes āķi. Tāpēc jaunais T-Cross piedāvā plašākas iespējas smagas piekabes vilkšanai. Vienlaikus tiek palielināts maksimālais atļautais velosipēdu svars, ko drīkst pārvadāt uz sakabes āķa piestiprināta turētāja – tas ir īpaši svarīgi e-velosipēdu pārvadāšanai.

Travel Assist sniedz ievērojami uzlabotu komfortu

Modernizētais T-Cross papildaprīkojumā pieejams ar Travel Assist, kas nodrošina labāku automobiļu sānu un garenvirziena kontroli. Atkarībā no satiksmes un atļautā ātruma T-Cross var kontrolēt automobiļa ātrumu ar automātisku paātrināšanos un bremzēšanu. Sistēmas robežās Travel Assist savās kontroles darbībās var iekļaut arī ātruma ierobežojumus, līkumus un apļveida krustojumus. Tajā pašā laikā Lane Assist var palīdzēt noturēt automobili savā joslā. Atjaunotais T-Cross var automātiski veikt apstāšanos un kustības uzsākšanu.

T-Cross aprīkojuma varianti

Būtiski uzlabotajā T-Cross bāzes versijā jau ir iekļauti LED priekšējie lukturi (halogēnu vietā), LED aizmugurējo lukturu kopas, dinamiskais ceļa zīmju displejs (Dynamic Road Sign Display), Digital Cockpit ar 20,3 centimetru (astoņu collu) displeju, brīvi stāvošs informācijas un izklaides sistēmas displejs (arī ar 20,3 centimetru izmēru pa diagonāli), USB-C ligzda un Park Assist sistēma priekšpusē un aizmugurē.

Augstāka aprīkojuma versijām Style un R-Line standarta komplektācijā tagad ir IQ.LIGHT LED matrix priekšējie lukturi ar pagriezienu un visu laikapstākļu gaismu funkcijām, kas T-Cross modelī tiek piedāvātas pirmo reizi. Jaunās gaismas funkcijas ietver arī sagaidīšanas un atsveicināšanās gaismas animācijas.

Divu augstāko aprīkojuma versiju modeļu paplašinātajā informācijas un izklaides aprīkojumā ir skārienjūtīgais displejs ar 23,4 centimetru (9,2 collu) izmēru pa diagonāli, 25,4 centimetru (10 collu) Digital Cockpit Pro displejs, App-Connect funkcija Apple CarPlay un Android Auto (bezvadu režīmā un ar vada pieslēgumu) un mobilā tālruņa saskarni.

Abu versiju modeļi standarta komplektācijā aprīkoti ar 85 kW TSI dzinēju. Life, Style un R-Line versijas pēc izvēles iespējams pasūtīt ar jaudīgo 110 kW TSI dzinēju, kas standarta komplektācijā tiek piegādāts kopā ar septiņu pakāpju DSG pārnesumkārbu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.187047sec.