«Toyota» atklāj jaunu Eiropas tirgum domātu elektrisko «Urban SUV»

Eiropā Toyota līdz 2026. gadam plāno ieviest sešus akumulatora elektromodeļus (BEV), bet tagad Toyota sniedz plašāku ieskatu gaidāmajā piedāvājumā, atklājot Urban SUV Concept.

Jaunais auto būs pats kompaktākais plānotajā sešu BEV modeļu saimē un tiks laists tirgū 2024. gadā. Tas būs daļa no daudzveidīga elektrificētu produktu portfeļa, kas palīdzēs Toyota Motor Europe sasniegt mērķi līdz 2035. gadam piedāvāt tikai nulles izmešu transportlīdzekļus un līdz 2040. gadam panākt pilnīgu oglekļa neitralitāti.

Toyota jau šobrīd ieņem ievērojamu vietu B-SUV segmentā ar hibrīdu Yaris Cross, kas ir vislabāk pārdotais modelis savā klasē. Šo pieredzi uzņēmums ir izmantojis, lai izstrādātu autentisku akumulatora elektrisko SUV, kurš ir apveltīts ar patiesu daudzpusību un atbilst Eiropas klientu prioritātēm, kā arī iemieso galvenās zīmola iezīmes – kvalitāti, izturību un uzticamību.

Dizains un inženierija bez kompromisiem

Toyota Urban SUV Concept ir autentisks SUV ar kompaktu virsbūvi, kurā izceļas spēcīgi pleci un augsta sēdpozīcija. Viegli pielāgojamais salons ir veidots maksimāli plašs, un to var viegli piemērot konkrētā brīža vajadzībām – pārvadāt pasažierus vai bagāžu.

Urban SUV būs pieejama gan priekšējo, gan visu četru riteņu piedziņa, tā kā pilnpiedziņa ir neatņemama Toyota produktu DNS sastāvdaļa. Tāpat sērijveida modelim tiks piedāvāti divu veidu akumulatori, un klienti varēs izvēlēties tādas ietilpības akumulatoru, kas atbilst viņu vajadzībām un prioritātēm pieejamības vai nobraukuma rezerves ziņā.
Jaunā auto garums ir 4300 mm, platums 1820 mm un augstums 1620 mm. Detalizētāka informācija par sērijveida modeli tiks izziņota 2024. gadā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22474313sec.