«Ford piedāvā jaunu pieprasītā «Ford Kuga» modeļa versiju

Ford iedvesmo autobraucējus elektriskajai nākotnei, un šajā ceļā nozīmīgu lomu spēlē jaunā Kuga – Eiropā pirktākais uzlādējamais hibrīdautomobilis (PHEV) 2021., 2022. un 2023. gadā. Drosmīgā un pārliecinošā Kuga pēc visaptverošas modernizācijas piedāvā pārsteidzošu veiktspēju, ko nodrošina hibrīda spēka agregāti, komfortu, ko sniedz nevainojama savienojamība, un pilnu jaunākās paaudzes braukšanas palīgsistēmu klāstu, kas padara to par ideālu sabiedroto ikdienas piedzīvojumos.

Jaunais Kuga modelis ir radīts Eiropā un paredzēts mūsu platuma grādu autobraucēju vajadzībām, turklāt tā uzlādējamā hibrīda versija nodrošina līdz 69 km sniedzamību tīrā elektriskajā režīmā, dodot Kuga PHEV klientiem iespēju izmantot mājas un publiskās uzlādes dāvātās priekšrocības. Autovadītājiem, kuriem nav pieejama ērta uzlāde, pašuzlādes Kuga Hybrid piedāvā visas elektrificēta spēka agregāta priekšrocības un komfortu, tostarp līdz pat 900 km nobraukuma rezervi ar pilnu degvielas tvertni un līdz pat 64% tīras elektriskās braukšanas pilsētā.

Pateicoties elektrifikācijai, gan Kuga Plug-In Hybrid, gan Kuga Hybrid AWD piedāvā ievērojami uzlabotu paātrinājumu un samazinātus izmešus. Jaunā Kuga spēj vilkt līdz pat 2100 kg, tālab tā ne vien pārspēj savas klases konkurentus, bet ir gatava transportēt visdažādākās kravas.

"Ford Kuga priecē klientus kopš modeļa pirmās paaudzes izlaides 2008. gadā. Tās modernizētā versija ir visu laiku labākā Kuga. Tās aprīkojums papildināts ar jaunām, inovatīvām funkcijām, bet savienojamības un komforta līmenis ir pacelts vēl nebijušā līmenī," saka Džons Viljamss, Ford Blue ģenerāldirektors Eiropā.

Jauns dizains un perfekta savienojamība

Jaunā Kuga ir piedzīvojusi svaigas un pārliecinošas pārmaiņas gan interjera, gan eksterjera dizainā. Elegantajam Titanium, sportiskajam ST-Line un robustajam Active variantam ir unikālas dizaina iezīmes un atšķirīgs raksturs. Jauna dizaina priekšējo režģi, uz kura, uzsverot automobiļa spēku un mērķi, lepni izvietots Ford zilais ovāls, izceļ pilna platuma LED gaismas josla.

Kuga salonā ir jaunākās paaudzes Ford informācijas un izklaides sistēma SYNC 4 ar divreiz lielāku skaitļošanas jaudu nekā priekšgājējai. Nevainojumu viedtālruņa integrāciju nodrošina 5G savienojamība, kas dod ātru piekļuvi informācijai, mākoņdatu navigācija, kas palīdz izvairīties no sastrēgumiem, kā arī bezvadu Apple CarPlay un Android Auto, kas nodrošina piekļuvi galvenajām lietotnēm un informācijai bez kabeļa izmantošanas. Integrētais balss asistents Alexa ietilpst standarta aprīkojumā, tāpēc vadītājs un pasažieri var uzdot jautājumus vai dot komandas, pat nepieslēdzot viedtālruni.

SYNC 4 un Trailer Connection Checklist jeb piekabes pievienošanas pārbaudes saraksts palīdz maksimāli un droši izmantot jaunās Kuga vilkšanas spējas. Piekabes vilkšanas navigācijas funkcija ļauj vadītājiem ievadīt automobiļa un piekabes gabarītus, lai SYNC 4 varētu izvēlēties maršrutu bez šauriem pagriezieniem, zemiem tiltiem un citiem šķēršļiem.

Modernākās tehnoloģijas – no rūpnīcas līdz piebraucamajam ceļam

Progresīvas vadītāja atbalsta tehnoloģijas nodrošina ērtu un vieglu braukšanu pat vissarežģītākajos apstākļos. Jaunās paaudzes adaptīvā kruīza kontrole tagad var automātiski piebremzēt pirms līkumiem un krustojumiem, kā arī reaģējot uz citiem satiksmes dalībniekiem, savukārt 360 grādu kameras sistēma piedāvā skatu no augšas, lai parkošanās, piekabes pievienošana un automātiskās automazgātuves izmantošana būtu iespējami vienkārša.

Ford Kuga salonā galvenais uzsvars likts uz praktiskumu. Tas nodrošina visu nepieciešamo komfortu un ērtības braucieniem pilsētā un ārpus tās. Bīdāmie otrās rindas sēdekļi var nodrošināt vairāk nekā metru platu telpu aizmugurējo pasažieru kājām vai palielināt bagāžas nodalījumu par 150 litriem. Pēc izvēles pieejamie komforta sēdekļi, ko apstiprinājusi vadošā mugurkaula veselības organizācija, nodrošina atbalstu tur, kur tas visvairāk nepieciešams.

Atjauninātā Kuga tagad piedāvā jauno Active versiju – ideāli piemērotu tiem, kuri vēlas izskata un veiktspējas ziņā pašu robustāko Kuga, kas spēj tikt galā ar visdažādāko ceļa segumu, tai skaitā smiltīm un dubļiem.

Modernākās apgaismojuma tehnoloģijas uzlabo komfortu un palielina vadītāja pārliecību. Standarta aprīkojumā ir iekļauti pilnie LED lukturi ar automātisko tālo gaismu vadību. Pēc izvēles pieejamie Dynamic Pixel LED lukturi izmanto navigācijas datus un pie vējstikla uzstādīto kameru, lai nolasītu ceļa zīmes, pielāgotu gaismas kūli līkumos, krustojumos un apļveida krustojumos, lai labāk izgaismotu gājējus un velosipēdistus.

Jaunā Kuga tiks ražota Eiropā, Ford modernajā Valensijas rūpnīcā Spānijā, kur ļoti precīzu un ilgtspējīgu ražošanu nodrošina detaļu 3D drukāšana. Mākslīgais intelekts šeit strādā roku rokā ar inženieriem, lai nodrošinātu visaugstākos kvalitātes un ražošanas standartus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20468998sec.