Aigars Rostovskis no augstkolas Turība īpaši izceļ BMW sportiskumu un dizainu

Travelnews.lv aicināja Biznesa augstskolas Turība valdes priekšsēdētāju Aigaru Rostovski uz interviju par BMW X5 3.0i, kuru viņš lieto jau trīs gadus gan biznesa, gan privātajām vajadzībām, nobraucot 80 000 km. Automašīna tika iegādāta BM Auto salonā, bet tagad tehniskā apkope tiek veikta pie otra BMW autodīlera Wess-Select, jo tas ir tuvāk pie augstskolas.

 

Travelnews.lv: Kas pamudināja Jūs pirms trim gadiem izvēlēties tieši BMW X5 3.0i?

Aigars Rostovskis: Pirms kādiem četriem gadiem es laukos uzbūvēju māju un rudens vai ziemas apstākļos ar parastu vieglo automašīnu nebija iespējams droši aizbraukt mājas. Tāpēc nolēmu iegādāties apvidus automašīnu. Līdz tam braucu arī piektās sērijas BMW, taču pēc pāris reižu stumdīšanas bobslejista lomā es izšķīros par BMW X5. Man ļoti patīk, ka BMW piedāvā apvidus automobilim tik pat augstu komforta līmeni kā ielas automašīnai. Esmu ļoti apmierināts arī ar BMW X5 spēju izbraukt lauku ceļu dubļus, lai gan X5 automašīna nav piemērota bezceļu variantam.

  

Travelnews.lv: Kā Jūs raksturotu BMW X5, ja vēlētos to pareklamēt savu draugu pulkā?

Aigars Rostovskis: Automašīna ir tāda intīma lieta. BMW mani uzrunā ar trim lietām. Pirmkārt, automašīnas sportiskais raksturs, otrkārt, agresīvais dizains ar haizivs spuru, kas atbilst manam sportiskajam un uzņēmēja garam. Treškārt, man patīk, ka BMW salonā nav pārmērīgi daudz pogu un tas ir ergonomisks. BMW X5 salons neatšķiras no vieglā automobiļa salona, jo man ļoti nepatīk apvidnieki ar neskaitāmiem kloķiem un caurumiem grīdā. Man ar šo automašīnu ir bijuši arī trīs negadījumi. Pirmajā reizē mana BMW X5 aizmugurē ieskrēja cits automobilis un tas bija tikai tā simboliski. Mans darba kolēģis, braucot ar šo BMW X5, saskrējās ar meža kuili. Protams, ka automašīna cieta, jo priekšējā amortizējošā virsbūves daļa uzņēma visu triecienu, taču šoferim nebija nekādu veselības sūdzību. Pēdējo gadu ar BMW X5 brauc mana sieva ar bērniem un pirms neilga laika notika ceļu satiksmes avārija ne mūsu vainas dēļ, kura rezultātā neviens no mums nebija cietis. BMW ir dārgs prieks, bet, ja var atļauties, tad tas ir to vērts.

  

Travelnews.lv: Jūsu BMW ir ar trīs litru benzīna motoru. Vai pietiek jaudas un vai ir bijušas kādas tehniskas problēmas?

Aigars Rostovskis: 4,8 litru motors man būtu lieks, jo man vairs nav 20 gadu, lai kaut kur skraidītu no viena benzīntanka līdz nākamajam. Lielākā ''ķimerēšanās’’ bija pēc negadījuma ar meža kuili, jo bija jāmaina daudzas autodetaļas. Ilgi bija jāgaida pie BM Auto uz rezerves detaļu piegādi, bet tad pieslēdzās BM Auto vadība un būtiski paātrināja automašīnas remontu. Citu būtisku defektu nebija, izņemot periodiskos apkopes darbus.

  

Travelnews.lv: Kur Jūsu BMW X5 ir paceļojis?

Aigars Rostovskis: Vistālākais ceļojums ir veikts uz Ungāriju, bet tagad ikdienā to izmanto mana sieva ar bērniem. Man ļoti patīk BMW X5 bagāžnieks, kas ir ļoti praktisks un tiek izmantots bērnu mantu pārvadāšanai vai iepirkumu veikšanai. Brīvdienās braucam ar automašīnu uz laukiem un bagāžniekā var salikt visu iespējamo. Ļoti ērti! BMW X5 ir praktisks, prestižs un ļoti universāls.

  

Travelnews.lv: Vai pievēršat uzmanību automašinas krāsai?

Aigars Rostovskis: Man pašam ir auto sudrabotā krāsā, bet tā ir gaumes lieta. Pirms trim gadiem man šī krāsa ļoti patika, lai gan prestižāk skaitās melnā krāsa. Man vēl patīk BMW X5 baltā krāsā un noteikti ar gaišu salonu.

  

Travelnews.lv: Kāda ir apkārtējo ceļu satiksmes dalībnieku reakcija uz BMW X5? Kā ir ar policiju?

Aigars Rostovskis: Pēdējos 10 gadus braucu ar pietiekoši labām automašīnām un ļoti labi sajūtu apkārtējo braucēju reakciju. Dažreiz ir nācies braukt ar vienkāršu servisa automašīnu un tad var ļoti labi sajust, ko nozīmē BMW. Uz ''vienkāršu'' automašīnu šoferi bieži reaģē ar neiecietību un nevērību, kur BMW zīmols garantē respektu un arī pieklājību. Tas, protams, nav ļaunprātīgi jāizmanto, bet šis citu autovadītāju respekts rada papildus komfortu uz ceļa.

Attiecībā uz policiju man nav nekādu iebildumu, jo pēdējos gadus braucu samērā saprātīgi. Uz autoceļa nepārsniedzu ātrumu vairāk par 20 km/h. Vienā brīdī man bija iegūti soda punkti, bet tagad visi ir dzēsušies.

  

Travelnews.lv: Kaut kādā brīdi arī šis BMW X5 3.0i būs jānomaina, bet vai nākošā automašīna arī būs BMW?

Aigars Rostovskis: Te intereses ir mazliet mainījušās, kas ir vairāk saistītas ar ģimenes lietām. Mana sieva brauc ar BMW X5, bet pats tagad braucu ar Porsche. Pēc triju gadu BMW X5 lietošanas esam nolēmuši iegādāties Land Rover Sport. Es varbūt tagad izšķirtos par BMW X6, bet man tomēr prasās pēc pārmaiņām. Varbūt pēc pāris gadiem bavārieši piedāvās kaut ko jaunu un svaigu, lai atkal iegādātos kādu īpaši interesantu BMW modeli. Godīgi, es varu par BMW teikt tikai labākos vārdus!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Piedzīvojumu, atpūtas un garšas oāze! Latvia Tours
Tās ir baltas, bezgalīgas smilšu pludmales, komfortablas viesnīcas, tūkstošgadu sena kultūra, spilgta un daudzveidīga dzīve. | Skatīt vairāk
no 325.00 EUR
Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Ventspils TIC
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47918892sec.