Michelin Klientu servisa programma piedāvā trīskāršu palīdzību klientiem

Michelin, augstas kvalitātes riepu ražotājs, sācis piedāvāt klientiem bezmaksas pakalpojumu paketes, kas ir daļa no Michelin Klientu servisa programmas. Programmas mērķis ir palīdzēt Michelin klientiem, kas ceļā saskārušies ar grūtībām vai nonākuši neparedzētās situācijās, un tā ir vienīgā šāda veida klientu servisa programma Latvijā.

Trīs gadus pēc Michelin riepu iegādes klienti var izmantot Michelin Klientu servisa programmu, kas bez maksas nodrošina tos ar trīskāršu aizsardzību uz ceļa un ar lielāku mobilitāti. Šis pakalpojums noder, ja tiek pārdurta riepa, beidzas degviela vai ir pazaudētas automobiļa vai mājas atslēgas. Pakalpojums tiek nodrošināts 24 stundas dienā visu gadu un visā Eiropā – jebkurā valstī, kur ir spēkā starptautiskās apdrošināšanas „Zaļā karte”.

Saskaņā ar Michelin rīcībā esošajiem datiem, šīs ir tieši tās problēmas, ar kurām autovadītāji saskaras uz ceļa visbiežāk.

Trīskāršā palīdzība, kuru nodrošina Michelin Klientu servisa programma, ir pieejama ne tikai Latvijā, bet arī ceļojumos un, apmeklējot citas Eiropas valstis vai atsevišķas valstis ārpus Eiropas robežām.

Michelin riepu īpašnieki var saņemt bezmaksas palīdzību Albānijā, Andorā, Austrijā, Baltkrievijā, Beļģijā, Bosnijā un Hercegovinā, Bulgārijā, Čehijas Republikā, Dānijā, Igaunijā, Francijā, Grieķijā, Horvātijā, Irānā, Islandē, Itālijā, Izraēlā, Īrijā, Kiprā, Lielbritānijā, Lietuvā, Luksemburgā, Maķedonijā, Maltā, Marokā, Melnkalnē, Moldovā, Nīderlandē, Norvēģijā, Polijā, Portugālē, Rumānijā, Serbijā, Slovākijā, Slovēnijā, Somijā, Spānijā, Šveicē, Tunisijā, Turcijā, Ungārijā, Ukrainā, Vācijā un Zviedrijā.

Michelin Klientu servisa programmā ir ietverti šādi pakalpojumi:

Palīdzība Riepas

Ja riepa ir pārdurta vai citādi bojāta, Michelin klienti var saņemt palīdzību, piezvanot uz numuru, kas norādīts uz Michelin Klientu servisa programmas kartes, nosaucot aģentam kartes numuru un norādot savu atrašanās vietu. Michelin nomainīs bojāto riepu ar rezerves riepu vai aizvilks automobili uz tuvāko Michelin riepu servisa centru bez maksas vienas stundas laikā.

 

Palīdzība Degviela

Kad ir beigusies degviela, Michelin klients var piezvanīt uz īpašu palīdzības numuru. Speciālists, kas atbildēs uz zvanu, parūpēsies, lai klientam tiktu piegādāts tik daudz degvielas, cik nepieciešams tuvākās degvielas uzpildes stacijas sasniegšanai. Michelin klientam būs jāsamaksā tikai par degvielu. Palīdzība tiek sniegta arī tiem Michelin klientiem, kas lietojuši nepareizu degvielas veidu. Šādā gadījumā klienta automašīna tiek aizvilkta līdz tuvākajam servisa punktam, kur var apmainīt degvielu. Michelin sedz automobiļa vilkšanas izdevumus. Turklāt arī pārējie pasažieri var justies mierīgi un droši, jo uzņēmums parūpēsies, lai viņi tikti nogādāti tajā pašā vietā, uz kuru tiek vilkta automašīna.

 

Palīdzība Atslēgas

Ja ir pazaudētas vai nozagtas mājas vai automobiļa atslēgas, klienti var meklēt Michelin speciālistu palīdzību. Uzņēmums sedz tāda speciālista apmeklējumu, kurš ir kvalificēts atvērt durvis.

Ja ir pazudušas automašīnas atslēgas, tiek organizēta automobiļa vilkšana uz tuvāko servisa punktu un vilkšanas izdevumus sedz Michelin.

Pēc klienta vēlēšanās automašīnu var vilkt arī uz viņa mājām vai drošu autostāvvietu, ja attālums nepārsniedz attālumu līdz servisa punktam.

 

Michelin Klientu servisa programma, kas nodrošina ērtus un profesionālus ar riepām un citus ar braukšanu saistītus pakalpojumus, ir pieejama Michelin klientiem, kuriem ir Michelin Klientu servisa karte. Tā tiek izsniegta, iegādājoties četras riepas pasažieru automašīnai vai 4x4 automobilim un aizpildot īpašu anketu, kas atrodama Michelin tīmekļa vietnē www.michelin.lv.

Lūdzu, ievērojiet, ka Michelin Klientu servisa programma ir pieejama tikai tad, ja Jūsu automobilim ir uzmontētas četras Michelin riepas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielais plosts 2024 TAKA
Šī gada 25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 19.05.2024 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Rūjienas saldējuma svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.maijā Rūjienā norisināsies, iespējams, gardākie svētki šajā pusē - Rūjienas saldējuma svētki! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Le Dome
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46297002sec.