Biķerniekos tika oficiāli atklāta 2011. gada sezona Driftā

Aizvadītajā nedēļās nogalē Biķerniekos tika oficiāli atklāta 2011. gada sezona Driftā.

30.aprīlī norisinājās Ad Parts Latvian Drift Cup 1.posms- 50 dalībnieku, 2 klases- street un pro amatieri, daudz dūmu, cīņas un mazliet uguns šova.

Street klasē brauca 16 braucēji, bet ProAm klasē 34. Street tandēmu braucienos pēc kvalifikācijas rezultātiem iekļuva 8 labākie, bet ProAm – 16 braucēji ar labāko kvalifikācijas rezultātu. Prieks par to, ka šogad ir parādījušies jauni braucēji, kuri vēl turpmākajos posmos parādīs uz ko ir spējīgi.

Tandēmu braucieni abās klasēs sākās līdz ar krēslas iestāšanos, bet, kaut gan mazliet jau laiks bija palicis vēsāks, skatītāji nepalika vīlušies. Tandēmu braucieni pārsteidz ar savu agresivitāti, dūmiem un spraigajām cīņām. It sevišķi ProAm klases astodaļfināla tandēmi.

Latvian Drift Cup 1.posms ir noslēdzies un par uzvarētājiem kļuva:

Street

  1. Nikolajs Makarovs
  2. Matīss Skudris
  3. Matīss Muižnieks

ProAm

  1. Ervins Žuks
  2. Aleksandrs Siņicins
  3. Raivo Dripe

Tiekamies jau nākamajā Latvian Drift Cup posmā 2.jūlijā Biķerniekos, kur dalībnieki turpinās cīņas par uzvarētāja titula iegūšanu un kopvērtējuma īpašo specbalvu no Ad Parts.

Bet bez drifta neiztikt, jo jau maija pēdējā nedēļas nogalē tiekamies Biķerniekos, kur 28.maijā Latvijā notiks Austrum Eiropas Drifta Čempionāta 2.posms (EEDC) un Latvijas Drifta Čempionāta 1.posms Pro klasei. Pirmais posms EEDC notika 1.maijā Baltkrievijā Minskā , kur uz pjedestāla kāpa divi latvieši- 1.vieta Gatis Lapāns, 3.vieta- Kristaps Blušs, otrajā vietā atstājot Sanktpēterburgas braucēju Fēliksu Bekermani.

Drifta sezona ir sākusies, tiekamies trasē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts  kara muzejā Medumos! TAKA
Programma sāksies jau no pulksten 13, savukārt muzeju būs iespēja apmeklēt no pulksten 15 līdz 21!Pa ceļam ir iespēja apskatīt Raiņa māju | Skatīt vairāk
Iztāde "Talsu rallijs" Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43432808sec.