Land Cruiser klubs aicina uz vasaras saietu 6.08.2011!

Land Cruiser klubs un WESS Motors ielūdz Jūs piedalīties tradicionālajā Land Cruiser vasaras saietā «Pierobežas noslēpumi2011», kas norisināsies 6.08.2011.

Ceram, ka vasara mūs lutinās ar saulainām dienām un veldzēs ar lietu, jo tieši tas ir tik nepieciešams, lai Jūs varētu izbaudīt sava auto leģendārās braukšanas īpašības. Tā arī esam sagatavojuši dažādus papildus uzdevumus, kurus Jums varēs palīdzēt veikt pārējie komandas dalībnieki – Jūsu ģimene un draugi. Ņemiet viņus līdzi!

Dienu noslēgsim Latvijas Futbola federācijas sporta bāzē Staicelē, kur savus Land Cruiser atstāsim stāvvietā, bet paši pavakariņosim un atpūtīsimies domubiedru kompānijā, ļaujot mūs izklaidēt vakara vadītājam un dīdžejam. Un ja vēl pietiks spēka – arī padejosim un piedalīsimies atraktīvos konkursos.

Visiem dalībniekiem piedāvājam nakšņošanu. Nakšņošana ir iekļauta dalības maksā.


Pieteikšanās pasākumam

Lai pieteiktos pasākumam, lūdzam Jūs aizpildīt on-line pieteikumu.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš 31. jūlijs.

Dalības maksa: 22 Ls no personas, viss iekļauts (pusdienas, vakariņas, nakšnošana).
Bērniem līdz 12 gadiem bez maksas. Land Cruiser kluba biedriem 50% atlaide.

Pasākuma programma

5. augusts
10:00-18:00
reģistrācija, dokumentācijas saņemšana WESS Motors autocentrā K. Ulmaņa gatvē 125.

6. augusts
Ap 10:00
Pārbrauciens ar patstāvīgu startu no Rīgas uz Latvijas futbola federācijas treniņu bāzi Staicelē, Alojas novadā, Limbažu rajonā (turpmāk tekstā BĀZE) pa maršrutu Rīga – Tūja – Korģene – Staicele, pa ceļam jāapmeklē daži interesanti objekti un jāveic dotie uzdevumi

12:00–13:30 usdienas pa ceļam uz BĀZI kafejnīcā ''Urgas krogs''

13:00–14:30 Dalībnieku reģistrācija BĀZĒ, kontroles karšu izsniegšana

14:30 Pasākuma atklāšana, dalībnieku instruktāža, jautājumi/atbildes.

15:00 Starts pārbraucieniem pa Staiceles apkārtni (braukšana pēc leģendas, orientēšanās, veiklības brauciens, Īpašo uzdevumu veikšana). Būs nepieciešama Latvijas ceļu karte! Paņemiet to līdzi.

19:00 Pirmās ekipāžas finišs BĀZĒ. Vakariņas. Vakara izklaidējošā daļa.

20:30 Pēdējās ekipāžas finišs BĀZĒ.

22:00 Rezultātu paziņošana, uzvarētāju apbalvošana BĀZĒ, pēc tam turpinās vakara izklaidējušā daļa.

Programmā var tikt veiktas izmaiņas.

Par Land Cruiser saieta formātu

Tradicionāli vasaras saiets ir divu dienu, kas nozīmē, ka sestdien no rīta startējam no WESS Motors, trases maršruts mūs ved uz nakšņošanas bāzi (viesu namu), tad seko izklaidējošā vakara daļa ar vakariņām, laurētu apbalvošanu, mūziku, dejām un atrakcijām, tad, pēc jautri pavadīta vakara, visi dodamies gulēt. No rīta dodamies mājup.

Balvu fonds 2000 Ls vērtībā.

Katrā Land Cruiser komandā ir jābūt vismaz 2 cilvēkiem – viens ir pilots (auto vadītājs), viens ir stūrmanis (priekšējais pasažieris), kas nozīmē, ka pilotam galvenais uzdevums ir stūrēt un nenovirzīties no maršruta, bet stūrmanis ir atbildīgs par pareizu norādījumu sniegšanu pilotam. Pārējie komandas dalībnieki būs noderīgi īpašajos uzdevumos un kontrolpunktos, kur, piemēram, jānofotografē dokumentācijā norādītais objekts.

Vienu dienu pirms pasākuma tiek izsniegta dokumentācija, ar ko rūpīgi ir jāiepazīstas tieši stūrmanim, jo viņš ceļā būs atbildīgs par to, kā un kur būs jābrauc. Pieminēsim, ka stūrmanim un komandai būs jāliek lietā sava stratēģiskā domāšana, lai izplānotu kā vislabāk veikt maršrutu, lai pārspētu pārējos. Galvenais pasākuma mērķis ir sagādāt patīkamu izklaidi pie Land Cruiser stūres - piebiedrojieties arī Jūs!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 19.05.2024 Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 19.05.2024 Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.21868587sec.