Jaunas Ford automašīnas turpmāk varēs iegādāties ar gāzes iekārtām

Reaģējot uz pircēju pieprasījumiem un augstajām degvielas cenām Ford oficiālais pārstāvis Baltic Motors, Ltd uzsācis vairāku Ford modeļu tirdzniecību ar sertificētām autogāzes iekārtām.

Benzīna un dīzeļdegvielas arvien pieaug, līdz ar to ikdienas darbi un ērtības, ko nodrošina pārvietošanās ar dienesta vai personīgo auto, prasa arvien lielākus izdevumus. Viens no risinājumiem ir benzīna automašīnu pārbūvei uz gāzes barošanu. Baltic Motors, Ltd ir pirmais auto tirgotājs Latvijā, kurš piedāvā jaunas automašīnas, kas aprīkotas ar sašķidrinātās jeb LPG gāzes barošanas iekārtām Latvijā, saglabājot Ford garantiju – 5 gadi jeb 100000 km nobraukums.

Tūlītēja ekonomija un ekoloģija

Lai gan gāzes patēriņš ir par aptuveni 10% lielāks nekā benzīna patēriņš, autogāze ir ievērojami lētāka. Nobraucot 30000 kilometrus gadā ar Ford Focus 1.6 iegūtā ekonomija pēc diviem gadiem būs aptuveni 660 latu. Turklāt dzinēja jaudas samazinājums ir nebūtisks. Piemēram, 1,6 litru Duratec dzinējam tie ir aptuveni 4 zirgspēki, tātad no 105 uz 101 zirgspēkiem.

Neredzama un nesajūtama

Gāzes iekārtas Ford automašīnām uzstāda pieredzējuši, sertificēti speciālisti. Gāzes balons tiek uzstādīts rezerves riteņa vietā, savukārt, uzpildes vārsts - pie degvielas tvertnes vāciņa. Tādējādi no ārpuses nekas neliecina, ka automašīnai ir gāzes barošana. Jaunākās paaudzes gāzes iekārtas veidotas un uzstādītas tā, lai ne salonā, ne arī pie automašīnas nebūtu jūtama gāzes smaka.

Pilnībā automātiska darbība

Ja gaisa temperatūra ir zemāka par +5° C, motors sākotnēji tiek uzsildīts ar benzīnu, un automašīnā ievietotais termostats automātiski pārslēdz benzīna sistēmu uz gāzes sistēmu, kad dzinēja siltums sasniedz +35° C. Ja gāze beigsies, vadītāju par to informēs gāzes iekārtas signāllampiņa. Ford uzstādītās gāzes iesmidzināšanas sistēmas izgatavotas tā, lai automašīnai būtu nodrošināta nepārtraukta degvielas padeve. Ja braucot ar auto gāzi, tā beidzas, sistēma automātiski pārslēdzas uz benzīna patēriņa režīmu un izmanto automobiļa bākā iepildīto benzīnu. Brauciena laikā jebkurā brīdī var izvēlēties braukt izmantojot auto gāzi vai benzīnu. Pārslēgšanās notiek uzreiz un neietekmē automašīnas gaitu. Gāzi iespējams uzpildīt 140 autogāzes stacijās visā Latvijā, 40 no tām atrodas Rīgā. Staciju skaits nemitīgi pieaug, tomēr speciālisti iesaka uzpildīt kvalitatīvu autogāzi uzticamās gāzes uzpildes stacijās.

Ford ar gāzi var iegādāties jau tagad

Baltic Motors, Ltd piedāvā izvēli no vairākiem Ford modeļiem ar autogāzes iekārtām. Lētākais no tiem, Ford Fiesta LPG ar 1,25 litru dzinēju maksā 8775 latus. Bez tam iespējams iegādāties arī Focus LPG, Mondeo LPG, kā arī mazizmēra komercauto Fiesta VAN LPG. Ford Focus jau šobrīd ir pieejams testa braucieniem ikvienam interesentam, kā arī ir veikti jau pirmie ar autogāzi aprīkoto automašīnu pasūtījumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 18.05.2024 Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien! | Skatīt vairāk
no 305.00 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22686696sec.