Apē startēs gan pasaules mototrasu karaļi, gan mopēdisti

5. un 6. maijā Apē, Arvīda Levana vārdā nosauktajā mototrasē jau 39. reizi notiks “Vaidavas Kausa” izcīņa motokrosā. Būs interesanti gan dalībniekiem, gan skatītājiem, jo paredzēta plaša programma: sacensību braucieni MX1, MX2, B/V un Mini MX klasēs, vienlaikus arī Latvijas čempionāta motokrosā 2. posms visās motociklu klasēs un atraktīvā „Zelta mopēds” balvu izcīņa.

Dalībnieku kopskaits varētu pat pārsniegt pagājušā gada rekordu, kad Apes mototrasē spēkiem mērojās nedaudz vairāk nekā 400 sportistu.

Paredzams, ka uz sacensībām ieradīsies gandrīz visi šobrīd Latvijas spēcīgākie motokrosa solo klašu meistari: Lauris Freibergs, brāļi Augusts un Roberts Justi, Toms Macuks, Kristers Teko, Ivo Šteinbergs, Dāvis Ivanovs, Dāvis Līvs, Leons Kozlovskis, daudzi vadošie Igaunijas motosportisti, kā arī dalībnieki no Holandes, Lietuvas, Krievijas, Somijas.

„Saldais ēdiens” skatītājiem būs blakusvāģu klases braucieni. Sarežģītajā, bet interesantajā trasē savu meistarību rādīs Pasaules čempionāta vadošie sportisti: brāļi Lauris un Jānis Daideri, holandietis Baks ar līdzbraucēju Kasparu Stupeli, Māris Rupeiks un Elvijs Mucenieks un citi.

Klētskalna tramplīnā jau trešo gadu tiks noteikts tālākā „lidojuma” autors. Vai kāds pārspēs Jāņa Kārkliņa pērn veikto 42 metrus tālo lidojumu?

Bet pavisam droši varam apgalvot, ka „Vaidavas Kausam” šobrīd visnopietnāk gatavojas „Zelta Mopēds” balvu izcīņā startējošie dalībnieki. Jaunākās idejas un izgudrojumi būs pielietoti ikviena mopēda uzlabošanā. Šajos braucienos gan braucēju, gan skatītāju emocijas būs sakāpinātas līdz maksimumam. Jau divus gadus pēc kārtas pirmo vietu komandu cīņā izcīna apenieši. Vai kāda cita komanda šogad spēs izkonkurēt Karro ģimenes un citu apeniešu pieredzi un cīņas sparu?

Ieejas biļetes arī šogad piedalīsies loterijā, kur varēs laimēt vērtīgas balvas no HUSQARNA un ANTTILA, bet SIA VIASMS.LV motokrosa apmeklētājiem dāvina atlaides atkārtotam aizdevumam līdz algai.

Lai sacensības Apē būtu īsti motosporta svētki, notiks arī motoballe Apes tautas namā kopā grupu „Otra puse”.

Informācija - mājas lapā http://www.vaidavaskauss.lv/

Uz tikšanos Apes mototrasē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 19.05.2024 Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 19.05.2024 Uz Muzeju nakti aicina Alūksne! Alūksnes TIC
“Eiropas Muzeju nakts” ietvaros Alūksne aicina apmeklēt muzejus un ekspozīcijas, kas būs atvērti līdz pat pusnaktij! Ieeja- bez maksas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
27 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024 Tukuma TIC
Festivāls "Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024" būs 23.maijā pulksten 12:00 Irlavas kultūras namā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60757089sec.