Sixt auto noma paplašina sadarbību ar AirPlus

Sākot ar 2012. gada jūniju viens no Eiropas vadošajiem auto nomas pakalpojumu sniedzējiem Sixt un starptautiskais biznesa ceļojumu pārvaldības risinājumu sniedzējs AirPlus paplašina sadarbību, sniedzot iespēju AirPlus konta īpašniekiem nomāt automašīnu arī Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs: "Mūsdienās visā pasaulē aptuveni 38.000 korporatīvo klientu, pateicoties  AirPlus produktiem un risinājumiem, organizē savus biznesa ceļojumus daudz ērtāk un efektīvāk, vienlaicīgi ietaupot naudu. Tādēļ esam gandarīti par iespēju paplašināt sadarbību ar AirPlus un nodrošināt saviem klientiem jauna līmeņa priekšrocības."

AirPlus International ir starptautisks biznesa ceļojumu risinājumu sniedzējs, kas sniedz pakalpojumus korporatīvajiem klientiem visā pasaulē, nodrošinot norēķinu sistēmu, kas ļauj norēķināties par saņemtajiem pakalpojumiem, kā arī veicot uzskaites un analīzes funkcijas. Pievienošanās AirPlus klientu lokam ir bezmaksas. AirPlus uzņēmuma konts nav piesaistīts nevienai konkrētai organizācijai vai ceļojumu aģentūru ķēdei. To var izmantot visā pasaulē un visās uzņēmējdarbības jomās. Latvijā uzņēmumi varēs izmantot AirPlus pakalpojumus, atverot klientu kontu tūrisma aģentūras Carlson Wagonlit Travel birojā.

Pauls Gusts, Carlson Wagonlit Travel Pārdošanas un mārketinga direktors: "Carlson Wagonlit Travel jau vairākus gadus sadarbojas ar AirPlus un šo pakalpojumu var nosaukt par "virtuālo kredītkarti", ar kuru norēķināties par aviobiļetēm, auto nomu un citiem tūrisma pakalpojumiem. Mūsu klienti novērtē AirPlus piedāvātās iespējas – līdz 40 dienu pēcapmaksu un specializētās atskaites, kuras integrējamas tādās starptautiski atzītās grāmatvedības sistēmās kā SAP, Oracle, GelcoCustomized un citas"

Šāds pakalpojums jau ir pieejams vairāk nekā 1 miljonam kredītkaršu īpašnieku vairāk nekā 59 valstīs visā pasaulē.

Vairāk informācijas par autonomu Sixt interneta vietnē www.sixt.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
Latvija 65 EUR
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58545184sec.