Ātrākie dragsteri un motocikli aicina uz sezonas noslēgumu Biķerniekos

2012. gada 2. septembrī Biķerniekos tiksies pašas ātrākās Baltijas sporta automašīnas, lai cīnītos Latvijas un Igaunijas Dragreisa Čempionātu izšķirošajā finālā "Bridgestone Dragrace Cup 2012". Uz starta stāsies arī jaudīgākie motocikli ar "lidojošo igauni" Georgu "Korki" Leonovu vadībā, kā arī pirmo reizi šogad Rīgas publikai jaunus kaskadieru trikus rādīs Austrumeiropas Streetbike Freestyle čempions Jānis Rozītis, kurš tieši Biķerniekos no speciāli sagatavotas rampas veiks 15 metru lēcienu!

Svētdien Biķernieku trasē par čempionu tituliem cīnsies gan visi pašmāju līderi, gan arī Igaunijas Dragreisa Čempionāta ātrākie dragsteri un Latvijā jau iemīļotais un atraktīvais Georgs "Korke" Leonovs jeb "lidojošais igaunis" ar dragreisam speciāli pārveidoto BMW S1000RR, kā arī somu braucēji Petri Koivuniemi un Juha Lindqvist ar Suzuki RSX-r1000. Biķerniekus pagodinās arī igauņu Buick Grand National (1987) , Pontiac Fiero (1984), Pontiac Firebird Trans AM (1988), Nissan 100 NX (1995) un daudzas citas ļoti interesantas dragreisa sacīkšu automašīnas.

Skatītājus priecēs īpaša sacensību dalībnieku parāde, kvadraciklu dragreiss, "Fantasy Park" bārmeņu šovs un Glamorous karsējmeitenes, bet sacensību izskaņā notiks tradicionālais "Rubbers" riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētāju ar savām ovācijām noteiks fani. Skatītāju zonā BRIDGESTONE stendā varēs aplūkot un nofotografēties ar PRO drifta braucēja Venta Pečaka  850 zs jaudīgo 3. sērijas BMW, bet dragreisa sezonas noslēguma afterparty – Fantasy Park!

Dalībniekiem vērtīgas balvas sarūpējuši TALLINK, TSC Auto Latvija, Lieliskadāvana.lv, Ķeizarmežs, Multikino, Fantasy Park un daudzi citi. Dzirkstošo vīnu uzsauc "Alita". Safety Car – "Auto Īle un Herbst".

Biļetes cena iepriekšpārdošanā ir 6,00 Ls, bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 7 līdz 14 gadiem (uzrādot skolēna apliecību) – 2,00 Ls.

Latvijas Dragreisa Čempionāta 5. posma ģenerālsponsors – BRIDGESTONE, atbalsta TALLINK, "TSC Auto Latvija", Double Coffee, oficiālais enerģijas dzēriens "Shark", oficiālais radio "European Hit Radio", oficiālā televīzija "Kanāls 2", informē "Inbox.lv", "LNT".

Sacensības atbalsta: 1188.lv, Discomania, United Press, Ķeizarmežs, GPSPro.lv, Rubbers, Zebra, Ātruma cilts, apsardze Berkuts, Motul, Eparts.lv, DELFI Auto, BMWPower.lv, Travelnews.lv, Oho.lv, Lāčplēša alus, "Labās balvas", Avon, Alita, Motors24.lv, AutoPort, Fantasy Park, RING Automotive, Multikino, LieliskaDavana.lv, MotoPower.lv, un reklāmas aģentūra SIA "Auzas Tautumeita".


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50399899sec.