Trakais Foto Rallijs atklāj jauno sezonu Ogrē, Ikšķilē un Lielvārdē

2013. gada 18. maijā norisināsies jau astotais Trakais Foto Rallijs (TRF), kas katram tā dalībniekam visas dienas garumā garantēs piedzīvojumus ģimenes un draugu lokā. Šoreiz Trakais Foto rallijs notiks trīs pilsētās – Ogrē, Ikšķilē un Lielvārdē.

Trakais Foto Rallijs ir sacensības, kurā komandas vismaz divu cilvēku sastāvā ar automašīnu veic pašu izvēlētu maršrutu, meklējot kartē attēlotus kontrolpunktus un fotografējoties pie noteiktiem objektiem. Pēc finiša par katru fotoattēlu komanda iegūst noteiktu punktu skaitu. Pasākuma laikā sacensību dalībnieki ne tikai jauki un jautri pavada laiku ģimenes locekļu un draugu vidū, bet arī, pārvietojoties ar auto, iepazīst novada interesantākās un skaistākās vietas. Sacensību rezultātu izšķir komandas izvēlētā taktika un spēja savstarpēji saprasties un sadarboties, nevis ātrums. Tieši tāpēc pasākumā īpaši aicinātas piedalīties ir ģimenes vai draugu kompānijas, kuras vēlas pārbaudīt komandas saliedētību un atjautību, kā arī izbaudīt piedzīvojumus visas sestdienas garumā un iegūt kādu adrenalīna devu.

Šoreiz rallija organizatori vadās pēc principa - trīs, kas vienojas tas rada vienu. Tieši to jaunais TFR posms piedāvās šajās sacensībās - apvienojot trīs pilsētas vienā sacensību posmā. Dalībniekiem būs lieliska iespēja iepazīties un aplūkot pašas interesantākās, savdabīgākās un pat jocīgākās vietas Ogrē, Ikšķilē un Lielvārdē.

Protams, tiks padomāts arī par balvām labākajām, ātrākajām un interesantākajām dalībnieku komandām. Neizpaliks arī īpaši pārsteigumi pašiem jaunākajiem sacensību dalībniekiem. Runā, ka skaitlis trīs nes laimi un tieši tāpēc šis trīs pilsētu foto rallijs ne tikai nesīs laimi sacensību laikā dalībniekiem, bet arī finišā iepriecinās visus ar Trakā Foto Rallija suvenīriem un pārsteiguma balvām no sacensību atbalstītājiem. Galvenais, ka sacensības garantēs labi pavadītu dienu un pavasara siltais laiks šo sacensību dienu padarīs vēl jaukāku!

Vairāk informācijas un pieteikšanās uz 18. maija sacensībām iespējams atrast www.trakaisrallijs.lv. Jaunāko informāciju arī var iegūt, sekojot sociālajā tiklā twitter.com/TrakaisRallijs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 18.05.2024 Piedalies spēlē "Cēsu luktura ceļš"! Cēsu TIC
18. maijā ikviens interesents ir laipni aicināts bez maksas izspēlēt izzinošo spēli "Cēsu luktura ceļš", kas norisināsies Muzeja nakts 2024 ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 19.05.2024 Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49198699sec.