Ford Mustang atzīts par pieprasītāko klasisko automobili Eiropā

Ford Mustang atzīts par pieprasītāko klasisko automobili Eiropā vēl pirms šī kulta auto ierašanās Eiropā

·    Auto tirdzniecības portāla Autoscout24 aptaujā eiropieši apliecinājuši, ka sapņo par Ford Mustang biežāk nekā jebkuru citu auto klasiķi.

·    Ford nesen paziņoja par Ford Mustang  tirdzniecības uzsākšanu Eiropā, un 37 procenti aptaujāto to jau atzinuši par īpaši iekārojamu auto.

·    Aplikācija Ford Mustang Customizer, piesaistot vairāk nekā 500 000 interesentu visā Eiropā, ļauj faniem izveidot savu Mustang sapņu modeli.

·    Ar videoklipu sēriju "Mustang Countdown" ("Mustang laika atskaite") dots starts leģendārā sporta automobiļa 50 gadu jubilejas svinībām, kas finišēs 2014. gadā.

ĶELNE, Vācija, 2013. gada 20. septembris. Automobilis Ford Mustang ir Eiropā pieprasītākais automobilis-klasiķis. Par to liecina interneta portāla AutoScout24 aptauja, kurā piedalījās 75 000 interesentu.

37 % eiropiešu no Austrijas, Beļģijas, Francijas, Vācijas, Nīderlandes, Itālijas un Spānijas izvēlējušies Ford Mustang kā klasisko automobili, kuru viņi gribētu iegūt savā īpašumā. Modelis Mustang pirms drīzumā paredzētas ienākšanas Eiropas tirgū, šajā aptaujā atzīts par pārliecinošu līderi, pārspējot BMW M1 (20 %) un Volkswagen Beetle (11 %).

"Ford Mustang ir vairāk nekā automobilis - tā ir brīvība uz klaja ceļa un augstas veiktspējas apliecinājums," uzskata Ford of Europe Mārketinga, pārdošanas un pakalpojumu nodaļas viceprezidents Rolants de Vārds. "Mustang ir bijusi paliekoša loma automobiļu kultūrā gandrīz pusgadsimtu, un tas ir viens no visatzinīgāk vērtētajiem spēkratiem pasaulē."

Ford arī paziņojis, ka lejupielādējamā un tiešsaistē pieejamā aplikācija Mustang Customizer jau piesaistījusi vairāk nekā 500 000 lietotāju Eiropā. Kopš aplikācijas Mustang Customizer pērngada debijas to apmeklējuši vairāk nekā 4,5 miljoni 49 valstīs. Vācija apmeklējumu skaita ziņā ieņem otro vietu pasaulē.

Aplikācija, kas pieejama iOS un Android operētājsistēmās un planšetdatoros, piedāvā Mustang faniem iespēju izveidot savu sapņu automobili, salīdzināt to ar citu pielūgtiem automobiļiem, pelnīt punktus par katru uzbūvēto automobili. Šī aplikācija ļauj saglabāt un izmantot attēlus ekrānsaudzētājos, kā arī piedalīties autosacīkstēs.

2014. gadā Mustang svin 50 gadu jubileju. Tai par godu Ford publicēja jaunu "Mustang Countdown" videoklipu sēriju, lai starmešu gaismas pavērstu leģendārā sporta automobiļa un fanu virzienā.

Pirmais videoklips – Where It All Started: The Mustang 1 Concept (Ar ko tas viss sākās: Mustang 1 koncepcija) – pagriež atpakaļ laiku līdz konceptauto debijai 1962. gadā. Turpmākajos videoklipos tiks pacelts Mustang pārsegs un mēs redzēsim bagātu arhīvu, Ford Mustang kluba ainu,  tādus pielūdzējus kā Vācijas "mustangu" vīru Ralfu Vurmu ar retiem momentuzņēmumiem, dzirdēsim ekskluzīvas intervijas un ekspertu viedokļus. Mustang jaunumu, informācijas un arhīva materiālu apkopojums pieejams arī Ford of Europe izveidotajā Mustang tīmekļa vietnē.

1964. gadā tirdzniecībā laistais Mustang tūlīt kļuva par sensāciju un iedvesmoja miljonus tiekties pēc līdzvērtīga dzīves stila. Mustang -  viens no leģendāriem automobiļiem, tas pieredzēts filmās un televīzijā gandrīz 3000 epizodēs, pieminēts neskaitāmās dziesmās, piedalījies parādēs, atveidots rotaļlietu izskatā un citos veidolos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 01.06.2024 Mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki Talsu novada TIC
Apvienojoties aktīvajiem vietējiem un apkaimes iedzīvotājiem, 31. maijā pirmo reizi tiks svinēti mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 31.05.2024 Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Līgo svētki Gotlandes salā Latvia Tours
Gotlande un tai apkārt pieguļošās mazās saliņas patiks gan vēstures mīļiem, gan dabas mīļiem, gan aktīvās atpūtas cienītājiem, iespējas | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Nomā auto Indijā! Europcar
Europcar atklājis 12 stacijas Indijā lielākajās pilsētās, piemēram, Deli, Mumbajā, Bangalorā, Haidarabadā, Čennajā. Rezervē savu auto! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34832692sec.