Novembra beigās Mazda3 izaicina Latvijas tirgu

Novembra beigās Inchcape Motors Latvia saviem klientiem piedāvā trešās paaudzes Mazda3, kura virsbūves stilā ir izmantots KODO - Soul of Motion dizains, kā arī jaunākās SKYACTIV tehnoloģijas. Tādējādi automašīna kļuvusi vieglāka un ekonomiskāka par iepriekšējo modeli, kā arī tikusi pie jauniem dzinējiem un ātrumkārbām. Mazda3 ir trešais modelis, ko zīmols Mazda piedāvā ar inovatīvajām SKYACTIV tehnoloģijām. Iepriekš ar šo  inovāciju ir aprīkoti tādi pasaulē atzīti un pieprasīti modeļi  kā Mazda CX-5 un Mazda6.

Mazda automašīnas vienmēr ir bijušas pazīstamas ar savu stabilo kvalitāti un uzticamību. Lai to pierādītu, 2013. gada vasarā Mazda3 modelis tika prezentēts piecās pilsētās visā pasaulē, kā arī tā spēks un izturība tika pārbaudīta izaicinājuma braucienā no Hirosimas, kur ir Mazda zīmola galvenā mītne, uz Frankfurtes Starptautisko auto izstādi, šķērsojot deviņas laika zonas, trīs valstis, kopumā nobraucot ap 15 000 km.

Jaunajam Mazda3 automobilim pieejamo moderno SKYACTIV piedziņas sistēmu klāstā ietilpst mazsvara SKYACTIV-D dīzeļdegvielas dzinēji un SKYACTIV-G benzīna dzinēji, kā arī novatoriskas automātiskās un manuālās transmisijas. Latvijā pārdošanā būs pieejamas automašīnas ar trīs veida dzinējiem: SKYACTIV-G 1.5, SKYACTIV-G 2.0 un SKYACTIV-D 2.2. Automobiļa modeļiem  pieejama 6 pakāpju manuālā un automātiskā pārnesumkārba.

SKYACTIV-G benzīna dzinēji ar degvielas tiešās iesmidzināšanas sistēmu nodrošina kompresijas pakāpi 14:1. Tā šobrīd ir augstākā kompresijas pakāpe starp auto ražotājiem, kas piedāvā plaša patēriņa jeb masu produkcijai paredzētos benzīna dzinējus. SKYACTIV-G ir ekonomisks un taupa degvielu, pazemina pretestību izplūdes sistēmā ar izplūdes cauruļu izvietojuma shēmu 4-2-1. Tam ir uzlabotas degvielas izsmidzināšanas strūklas degvielas sprauslas, īpašas formas virzuļu iedobes. Dzinēja abu sadales vārpstu gāzu sadales fāžu regulēšana nodrošina augsto kompresijas pakāpi.

Savukārt SKYACTIV-D dīzeļdegvielas dzinēji nodrošina kompresijas pakāpi 14:1, kas arī šobrīd ir zemākā kompresijas pakāpe starp auto ražotājiem, kas piedāvā plaša patēriņa jeb masu produkcijai paredzētos dzinējus. Dzinējam ir dubults maināmas ģeometrijas turbokompresors, kā arī stabilizators, kas mazina dzinēja vibrācijas. Vidējais degvielas patēriņš ir 4.3 litri /100 km, bet CO2 izmešu daudzums - tikai 115g/km.

Mazda3 ir auto, kas ir ērts un piemērojas savam īpašniekam. Veidojot uzlaboto Mazda3, inženieri koncentrējās uz braukšanas gaitas pilnveidošanu. Auto kustības plūst kā dabiska straume, vienalga, vai ceļš ir līkumots vai kādā brīdī ir nepieciešams bremzēt. Inženieri to sauc par Toitsu-kan, kas nozīmē plūstošu un līdzenu automašīnas reakciju uz tās vadītāja veiktajām darbībām.

Mazda3 ir trešais šī zīmola modelis, kas aprīkots ar KODO - Soul of Motion (dvēsele kustībā) dizainu. Pateicoties izteiktajai vitalitātei un dinamismam, ko rada virsbūves līnijas, tas atgādina gepardu, kas gatavs mesties virsū savam upurim.

Mazda3 plūdlīnijas pāriet interjera noformējumā, kas veidots vadītāja ērtībām. Sudraba elementiem instrumentu paneļa apakšējā daļā piešķirta jauna, melna nokrāsa, bet ciparnīcām ir jauns, spīdīgs satīna pārklājums. Līdz ar šīm izmaiņām vadītājam nepieciešams mazāk pārslēgt savu uzmanību, un viņš var pilnībā koncentrēties pašam galvenajam – auto vadīšanai.

Mazda3 ir pieejama trīs aprīkojuma līmeņos - Active, Premium, Luxury.

Izaicinājums Mazda3 cienītājiem

Inchcape Motors Latvia izaicina Latvijas iedzīvotājus un aicina piedalīties akcijā. Lai piedalītos akcijā, personai akcijas norises laikā, no 2013. gada 12. novembra līdz 2013. gada 22. novembrim, jāveic reģistrācija interneta mājas lapā www.tris.lv , aizpildot pieteikuma anketu un apstiprinot akcijas noteikumus. Noslēguma pasākumā, kas notiks 23.novembrī Rīgā, Sapņu fabrikā, Lāčplēša ielā 101 tiks noskaidrots viens veiksmīgais, kurš savā īpašumā uz vienu gadu no Inchcape Motors Latvia saņems Mazda3 automašīnu.

Par Inchcape Motors Latvia

2005.gadā Latvijā darbību uzsāka Inchcape Motors Latvia kā oficiālais Mazda un Jaguar automašīnu pārstāvis. Šobrīd uzņēmums ir oficiālais Ford un Mazda pārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar jaunu un mazlietotu automašīnu tirdzniecību, kā arī servisa, rezerves daļu un virsbūves servisa pakalpojumu sniegšanu. Inchcape Motors Latvia galvenais mērķis ir sniegt saviem klientiem labākos pakalpojumus un nodrošināt vienas pieturvietas servisu, kas ietver arī Inchcape apdrošināšanu un Inchcape līzingu.

Par Inchcape

Inchcape ir pasaulē vadošais automašīnu mazumtirdzniecības uzņēmums, kas pārstāvēts 25 pasaules valstīs ar vairāk nekā 200 saloniem. Pasaulē uzņēmums pārstāv 26 auto zīmolus, Latvijā - 8. Tādējādi Inchcape uzņēmumu grupa Latvijā ir kļuvusi par ietekmīgu automašīnu mazumtirdzniecības uzņēmumu, kas pārstāv tādas automašīnu markas kā Alpina, BMW, BMW motocikli, Ford, Jaguar, Land Rover, Mazda un MINI.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 15.05.2024 Japānas lietišķās mākslas izstāde Liepājas reģiona TIB
No 16. maija līdz 30. jūnijam Liepājas muzejā būs skatāma Japānas lietišķās mākslas izstāde | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 18.05.2024 Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Sestdien Sama modināšanas svētki Aizkraukles novada TIC
Apmeklētājus īpaši piesaistīs viduslaiku un Kokneses biedrību organizētās aktivitātes, gadatirgus, koncerti un darbnīcas kurās darboties būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 13.05.2024 Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Ir pienācis atkal lieliskais datums, 12.maijs, kad visā Latvijā notiek "Latvijas karogu brauciens" | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55921602sec.