Ford EcoSport jau pieejams izmēģinājuma braucieniem Latvijā

Jaunais apvidus automobilis Ford EcoSport ir jau pieejams izmēģinājuma braucieniem Latvijā, un tā cena ir no 17 200 eiro. Jaunais auto piedāvā pievilcīgu dizainu, labu braukšanas dinamiku un jaunu aprīkojumu, kas vairo komfortu un ērtības.

Mūsdienīgo salona apdares risinājumu vidū ir daļēja ādas apdare Titanium versijā, jauns stūres dizains un hromētas detaļas. Komfortu un ērtības nodrošina Ziemas komplekts ar apsildāmu vējstiklu, spoguļiem un priekšējiem sēdekļiem. EcoSport braukšanas dinamiku veicina pārstrādātas atsperes, amortizatori, aizmugurējais vērpstienis, elektroniskā trajektorijas stabilizācijas kontrole un elektroniskais stūres pastiprinātājs.

Ford EcoSport modeļiem bez aizmugurē uzstādītā rezerves riteņa standartaprīkojumā ir iekļauts riepu mobilitātes komplekts, kā arī ir pārstrādāts bagāžas nodalījuma durvju dizains, lai nodrošinātu piekļuvi bagāžas nodalījumam, durvis atverot tikai daļēji. EcoSport ir pieejams ar vairākkārt godalgoto 1,0 litra EcoBoost benzīna dzinēju, 1,5 litru benzīna dzinēju vai 1,5 litru TDCi dīzeļdzinēju.

1,5 litru dzinējam ir 95 zirgspēku jauda. Tā degvielas patēriņš ir 4,4 litri uz 100 kilometriem, bet CO2 izmešu daudzums — 115 gramu uz vienu kilometru. 125 zirgspēku 1,0 litra EcoBoost dzinēja attiecīgie rādītāji ir 5,4 litri uz 100 kilometriem un 125 grami CO2 izmešu uz vienu kilometru, savukārt 1,5 litru Ti-VCT dzinēja rādītāji ir 6,3 litri uz 100 kilometriem un 149 grami CO2 izmešu uz vienu kilometru. Visi dzinēji atbilst Euro 6 izmešu standartam.

Kompaktās klases apvidus automobilis Ford EcoSport ir viens no Ford Eiropas apvidus automobiļu klāsta pārstāvjiem, kuru vidū ir arī vidējas klases modelis Kuga.

Izmēģināt un pasūtīt jauno automobili iespējams Ford autosalonā Rīgā, Skanstes ielā 4a.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Latvija
“Baltijas kauss vindsērfingā" Burtniekos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
8. un 9. jūnijā Burtniekos jau tradicionāli notiks Baltijas lielākās vindsērfinga sacensības “Baltijas kauss vindsērfingā 2024". | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
KUKUL ceptuve TUKUMĀ! Tukuma TIC
Meklē vietu, kur nobaudīt smalkmaizītes, bulciņas, maizīti, cepumiņus vai sāļās uzkodas kopā ar gardu, smaržīgu kafiju vai tēju? Kukul Elizabete | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Estravel Latvia
,


Daugavkrasti
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50396013sec.