Eiropā ierodas Ford sistēma SYNC 3

Uzņēmums Ford Motor Company Eiropā laidis klajā tā jauno SYNC 3 komunikācijas un izklaides sistēmu, kas ļaus autovadītājiem ar vienkāršākām balss komandām kontrolēt savietojamus viedtālruņus, audio, navigācijas un klimata kontroles sistēmas.

SYNC 3 sistēma ir aprīkota ar uzlabotu 8 collu skārienekrānu, turklāt tā arī darbojas ātrāk. Vienkārši nospiežot pogu un pasakot, piemēram, Es vēlos kafiju, Jāuzpilda degviela vai Jāatrod autostāvvieta, autovadītāji varēs atrast tuvākās kafejnīcas, degvielas uzpildes stacijas un autostāvvietas, kā arī dzelzceļa stacijas, lidostas un viesnīcas. Tad caur navigācijas sistēmu tiks dotas norādes līdz izvēlētajam galapunktam.

Sistēma pirmo reizi tika demonstrēta Pasaules mobilo tehnoloģiju kongresā Barselonā jaunajā automobilī Ford Kuga, kas šajā pasākumā arī tika prezentēts pirmo reizi. Uzņēmums Ford ir paziņojis arī par jaunām šai sistēmai paredzētām lietotnēm, ko varēs aktivizēt, izmantojot SYNC AppLink funkciju. Tās ļaus autovadītājiem pelnīt naudu, piegādājot sūtījumus, ierakstīt un dalīties ar audioierakstiem, kā arī pārbaudīt laika prognozi. Eiropā SYNC 3 būs pieejama vasarā modeļos Mondeo, S-MAX un Galaxy.

„Neatkarīgi no tā, vai vēlaties nobaudīt savu ikrīta kapučīno pa ceļam uz darbu vai segt brauciena izmaksas, piegādājot kādu sūtījumu, SYNC 3 piedāvā jaunus un inovatīvus veidus, kā brauciena laikā varat būt savienots ar apkārtējo pasauli,” teica Kristofs Kellervesels (Christof Kellerwessel), Ford of Europe Elektronisko un elektrisko sistēmu izstrādes nodaļas vecākais inženieris. „SYNC 3 sistēma ir veidota, lai papildinātu modernos viedtālruņus, tai ir intuitīvs skārienekrāns, tā uztver vienkāršākas balss komandas, ir ātrāka un piedāvā vieglāk saprotamu grafisko saskarni.”

Nākamais savienojamības līmenis

Ford SYNC jau pašlaik ļauj 15 miljoniem autovadītāju visā pasaulē ar balsi aktivizēt svarīgas automobiļa funkcijas. Bet, lai nodrošinātu, ka sistēmas jaunākā versija – SYNC 3 – ir klientiem līdz šim draudzīgākā sistēma, uzņēmums Ford smēlās iedvesmu no vairāk nekā 22 000 komentāru un atsauksmju, kas iegūtas no izpētes centriem un aptaujām.

Sistēmas lietošana ir padarīta vienkāršāka, izvietojot biežāk lietotās funkcijas – navigācijas, audio un tālruņa kontroles sistēmas – tā, lai tās būtu vieglāk pieejamas. Sistēma vēl vairāk tika uzlabota, palielinot apstrādes jaudu un samazinot darbību skaitu, ko nepieciešams veikt, lai varētu lietot balss vadību.

Ford jauno sistēmu ir aprīkojis arī ar vēl piecām valodām, kā arī atsevišķiem tirgiem labāk pielāgotām bezmaksas Avārijas palīgsistēmas versijām. Avārijas gadījumā, kad tikuši aktivizēti gaisa drošības spilveni vai aizvērts degvielas sūknis, Avārijas palīgsistēma izmanto ar Bluetooth sapārotu un sistēmai pievienotu mobilo tālruni, lai palīdzētu braucējiem veikt zvanu glābšanas dienestiem vietējā valodā. Avārijas palīgsistēma informē glābšanas dienestus par automobiļa atrašanās vietu, lai tie varētu uz notikuma vietu izsūtīt palīdzību.

No šī gada ar SYNC 3 aprīkotu automobiļu īpašniekiem būs lielāka izvēle, kā automobilī izmantot savus viedtālruņus. iPhone tālruņu lietotāji varēs aktivizēt Apple CarPlay funkciju, bet Android™ lietotāji varēs izmantot Android Auto™ funkciju – šīs divas saskarnes tika izstrādātas speciāli šiem viedtālruņu veidiem. Sistēma ir savietojama arī ar iPhone tālruņiem paredzēto Siri Eyes free funkciju, bet caur bezvadu tīklu ir iespējams veikt arī programmatūras atjaunināšanu. Kad ievadīti nepieciešamie jūsu pagalmā vai garāžā pieejamā bezvadu tīkla identifikācijas dati, sistēma var automātiski lejupielādēt atjauninājumus.

SYNC 3 sistēmā uzlabotas arī lietotnes Ford Service App funkcijas, tiešsaistē navigācijas kartē sniedzot informāciju par satiksmi, lai jūs labāk varētu izplānot braucienu un pielāgoties mainīgajai satiksmes situācijai.

„SYNC 3 sistēmas ekrāns automobilī ir lietojams līdzīgi kā viedtālruņu ekrāni, jo tas atpazīst tādus žestus kā izplest, lai pietuvinātu un pavilkšana, kā arī piedāvā no interneta vides jau pazīstamo One-Box meklēšanas funkciju, padarot sistēmas lietošanu vieglāku un intuitīvāku,” teica Kellervesels.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk
Latvija
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 26.05.2024 Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
KUKUL ceptuve TUKUMĀ! Tukuma TIC
Meklē vietu, kur nobaudīt smalkmaizītes, bulciņas, maizīti, cepumiņus vai sāļās uzkodas kopā ar gardu, smaržīgu kafiju vai tēju? Kukul Elizabete | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86902189sec.