Mazda MX-5 triumfē konkursā «Lielbritānijas gada auto 2016»

Konkursā Lielbritānijas gada auto 2016 uzņēmums Mazda ir ieguvis trīs apbalvojumus. Jaunā Mazda MX-5 tika atzīta par uzvarētāju gan kategorijā Gada atvērtā tipa auto, gan kopējā vērtējumā, savukārt Mazda2 guva uzvaru kategorijā Labākais supermini auto.

Neatkarīgo konkursu Lielbritānijas gada auto, kura mērķis ir noteikt labākos jaunos automobiļus Lielbritānijas tirgū, vērtē 27 vadošie vietējie autonozares žurnālisti, veicot testus uz Lielbritānijas ceļiem.

Komentējot Mazda panākumus konkursā Lielbritānijas gada auto, Mazda Motors UK ģenerāldirektors Džeremijs Tomsons (Jeremy Thomson) teica: "MX-5 iemieso visu, kas mūsu produktus padara lieliskus. Tas ir labākais piemērs tam, kā mūsu SKYACTIV tehnoloģijas un KODO dizaina filozofija palīdz mums piedāvāt modernus, enerģiskus un ar baudu vadāmus automobiļus."

Saņemot Gada auto titulu kopējā novērtējumā, jaunā Mazda MX-5 ir papildinājusi savu jau tā iespaidīgo apbalvojumu sarakstu, kurā ietilpst desmit jauni apbalvojumi 2016.gadā vien. Tas Vācijas žurnāla Auto, Motor & Sport lasītāju vērtējumā kļuva par Labāko importēto kabrioletu, bet Portugāles žurnāla Turbo balsojumā ieguva titulu Labākais gada kabriolets.

Austrālijā MX-5 trešo reizi tā vēsturē žurnāla Wheels vērtējumā tika atzīts par Gada auto 2016. Tāpat tas triumfēja arī mediju uzņēmuma US News & World Report vērtējumā kategorijā Labākais sporta auto 2016 un Kanādas TV kanāla TSN raidījuma Motoring TV vērtējumā kategorijā Gada sporta auto. Tāpat MX-5 atzīta par Japānas gada auto 2015/2016, kā arī Japānas Autonozares slavas zāles Gada auto 2015/2016. Pēdējie ikoniskā rodstera apbalvojumi kārtējo reizi apliecina Mazda dominanci par saprātīgu cenu pieejamu sporta automobiļu segmentā.

Saglabājot uz autovadītāju vērsto uzmanību, kas padarīja Mazda MX-5 par visu laiku labāk pārdoto divvietīgo sporta automobili, SKYACTIV mašīnbūves filozofija, kas ir jaunās MX-5 pamatā, ļauj Mazda automobiļiem piedāvāt izveicību, sniegt braukšanas prieku un aizrautību, kas tos vienmēr ir raksturojuši, vienlaikus atbilstot aizvien pieaugošajām drošības un efektivitātes prasībām un piedāvājot izsmalcinātus uzlabojumus.

Jaunā Mazda MX-5 ir vieglākais MX-5 modelis kopš tā ikoniskā oriģināla laišanas klajā. Tas ir arī īsāks, zemāks un platāks nekā iepriekšējais sērijas modelis. Tam ir līdz šim īsākās pārkares un zemākais smaguma centrs. Šie dinamiskie izmēri kopā ar Mazda dizaina filozofiju KODO: Soul of Motion nodrošina, ka jaunās Mazda MX-5 stils nepārprotami mūsdienīgā un dinamiskā veidā atspoguļo tās koncentrēšanos uz braukšanas prieku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 15.05.2024 Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.31696415sec.